Akomdodimi në hotel Lefkas 4 Yje buzë detit dhe në qendër të Lefkadës. Hoteli i rinovuar ne vitin 2023.

6 Ditë plazh në ishullin magjepës të Lefkadës
Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Lefkadas si
Parga
Porto kastiki
Egremi
Meganisi
Scorpions
Porti Fiskardo
Kathisma
Agio Nikita
Preveza

———MUAJI QERSHOR———
Nisje 13 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 299€
Nisje 20 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 319€
Nisje 27 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 319€
———MUAJI KORRIK———
Nisje 4 Korrik — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi  379€
Nisje 11 Korrik — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi  379€
Nisje 26 Korrik — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 379€
———MUAJI GUSHT———
Nisje 1 Gusht — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 429€
Nisje 6 Gusht — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 429€
Nisje 11 Gusht — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 429€
Nisje 16 Gusht — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 429€
Nisje 21 Gusht — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 429€
Nisje 26 Gusht — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 429€
Nisje 31 Gusht — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 409€
———MUAJI SHTATOR———
Nisje 5 Shtator — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 379€

PROGRAMI I DETAJUAR

DITA 1:
PLAZH NË PARGA

*Nisja nga Tirana në mëngjes në orën 04.30.
Ndalesa të shkurtra rrugës për pushime. Kalimi i kufirit nga pika kufitare e Kakavijes
*Qyteti i parë për plazh që vizitojmë është Parga. Vizitë në shoqërinë e guides e qytetit turistik, ku mund të konsumojmë edhe drekën. Sigurisht që sugjerimet e guidës tonë nuk do të mungojnë.
Me pas kohë e lirë deri mbasdite për plazh në gjirin e vecantë të Pargës.
Pas plazhit vazhdojmë udhëtimin drejt Lefkadës (Transferta Parga – Lefkada : Kohëzgjatja 1 orë e 45 minuta)
Akomodimi në hotel Lefkas 4 yje
**Mbrëmje e lirë për të shijuar jetën e natës në Lefkada, pasi hotel Lefkas është i pozicionuar në qendrën e qytetit ku ju mundëson të shëtisni lirshëm në qytetin e Lefkadës duke shijuar jetën e natës të qytetit dhe gatimet tradicionale të tavernave të ndryshëm buzë detit

 

DITA 2:
PLAZH NË KATHISMA

Mëngjesi në hotel.
Transferta drejt plazhit më të bukur në Lefkada,  plazhi Kathisma (Transferta hotel – Kathisma – hotel : kohëzgjatja 45 minuta)
Kohë e lirë në Kathisma për plazh dhe argëtim në beach baret e zonës deri në orën 17:00 dhe kthimi në hotel
Mbrëmje e lirë.
Në mbrëmje, opsionale Boat Party (Cmimi extra 10 euro/person me 1 pije të përfshirë).
Anija shndërrohet në një beach bar me Muzikë, perfomancë me DJ dhe drita, fishekzjarre, Coctails, per një atmosfere mbresëlënëse. Anija do të ankorohet në një plazh të virgjër për disa ore, ku më guximtaret mund të lahen. Muzika dhe festa nuk do të ndalet në asnjë moment. Anija do ketë DJ më të mirë të Lefkades qe do ju garantojnë krijmin e një super atmosfere.

 

DITA 3:
LEFKADA (SHËTITJE ME TRAGET NË 7 ISHUJT)

*Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit do të nisim aventurën BLU, ku në portin e Nidrit na pret trageti për të vazhduar lundrim nëpër ishujt magjepës të Lefkadss.
E gjithë dita e tretë do të jetë e dedikuar për të vizituar bregdetet e Lefkades… Lundrimi fillon në mengjes duke përshkuar ishullin e Lefkadës deri në ndalesat në plazhet e Porto Katsiki dhe Egremi. Kohë e lirë për plazh në Egremi dhe Porto Katsiki. Turi me anije vazhdon më pas drejt plazheve dhe ishujve të njohur si Meganisi, Scorpions, Porti Fiskardo, ishulli Itaka (ku ka qëndrruar Odise sipas mitologjise) dhe shpella Papanikolis.
Gjatë lundrimit janë planifikuar disa ndalesa për plazh kryesisht në 2 plazhet me famë botërore të Porto Katsiki dhe Egremi.
Ndalesë gjithashtu në ishullin Kafalonia për të vizituar qytetin port të Fiskardos.
Kthimi më pas në portin e Lefkadës në Nidri rreth ores 18:00
Kjo shëtitje e mrekullueshme është opsionale dhe kushton 30€ . Lundrimi është i këshillueshëm të ndiqet por jo i detyrueshëm.
*Pas lundrimit, kthimi në hotel. Mbrëmje e lirë

 

DITA 4:
KOHË E DEDIKUAR PËR PLAZH NË LEFKADA

Mëngjesi në hotel.
Transferta drejt qytezës së bukur Agio Nikita për plazh. (Transferta hotel – Agio Nikita – hotel : kohëzgjatja 30 minuta)
Kohë e lirë në Agio Nikita për plazh dhe argëtim në beach baret e zonës deri në orën 17:00 dhe kthimi ne hotel
Mbrëmje e lirë.

 

DITA 5:
PLAZH NË KATHISMA

Mengjesi ne hotel
Transferta drejt plazhit më të bukur në Lefkada,  plazhi Kathisma (Transferta hotel – Kathisma – hotel : kohëzgjatja 45 minuta)
Kohë e lirë në Kathisma për plazh dhe argëtim në beach baret e zonës deri në orën 17:00 dhe kthimi ne hotel
Mnrëmje e lirë.

 

DITA 6:

PLAZH NË PREVEZA

Mëngjesi në hotel
Pas mëngjesit nisja drejt Prevezës, në Kanali Beach.
Kohë e lirë për plazh dhe argëtim në beach baret e zonës deri në orën 15:00.
*Pas dreke nisja për kthim në Shqipëri
Mbërritja në darkë, fundi i shërbimit tonë.

NE ÇMIM PERFSHIHET
1. Transporti në Lefkada sipas programit me autobuz / minibuz turistik
2. Transferta hotel – plazh – hotel cdo ditë sipas programit
3. Akomodimi për 5 netë në hotel Lefkas 4 Yje në qendër të Lefkades dhe buzë detit
4. Mëngjeset gjatë qëndrimit në hotel
5. Asistencë me guid shqiptare gjatë gjithë udhëtimit
NE ÇMIM NUK PERFSHIHET
a) Drekat dhe Darkat
b) Shezllonet gjatë plazhit
c) Shetitja në 7 Ishuj me traget (çmimi 30€ )
d) Boat Party në mbrëmje (çmimi 10€)
e) Taksa e qytetit 3 euro nata për dhomë në hotel me 4 yje. Taksa paguhet në recepsionin e hotelit nga vetë klientët

SHENIME:

Duhet të dini se:
????????????

Nisja do të bëhet si më poshtë:
➤ TIRANË: Ora  04:30 nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombëtar)
➤ DURRËS: Ora 05:00 nga pallati sportit
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët në moshën 0 – 1.99 vjec paguajnë 80€
➤ Fëmijët në moshën 2 – 11.99 vjeç përfitojnë 80€ zbritje nga cmimi i afishuar
——————————————————
DOGANA
➤ Hyrja në shtetin e Greqisë mund të realizohet vetëm me pashaportë me vlefshmëri minimumi 3 muaj

——————————————————
INFORMACIONE

► Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person
► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshmë sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar
► Cmimet dhe disponueshmeria e muzeumeve, eskursioneve dhe cdo aktivitet tjeter lokal mund te ndryshojne dhe jane pergjegjesi e vete Operatoreve Lokale qe mundesojne keto shitje.
Per cdo ndryshim ne lidje me keto aktivitete, klienti lajmerohet perpara kryerjes se sherbimit

Loading

©2017-2023 KINGS TRAVEL