BUDVA 3 DITE 79€

(0)
from/per person 79.00
  • Mengjes+Darke

Description

Data Muaji Specifikime
19 – 21 , 26 – 28 , Qershor 79 euro/personi
3 – 5 , 10 – 12 , 17 – 19 , 24 – 26 , 31 Korrik – 2 Gusht Korrik 89 euro/personi
7 – 9 , 14 – 16 , 21 – 23 , 28 – 30 , Gusht 99 euro/personi
4 – 6 , 11 – 13 Shtator 89 euro/personi

   

VIZITOHET: ULQIN – PLOCE – SHEN STEFAN – FLORIDA BEACH – HAWAI BEACH – VALDANOS

PROGRAMI:
DITA E PARE

Nisja nga Tirana në orën 07:00 të mëngjesit. Kalimi i pikës kufitare Murriqan. Plazh në Valdanos, i cilësuar si një nga plazhet më të bukura të qytetit të Ulqinit. Mundësi argetimi Scuba Diving. Kthimi në hotel, darka në hotel. Pas darke sipas dëshires argetim në Clubet e Natës të Ulqinit (dalja në darkë bëhet individualisht)

DITA E DYTE

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt qytetit të Kotorrit per vizite kulturore ne qender te qytetit te vjeter . Me pas shkojm drejt qytetit te Budvës. Plazh në Ishullin Hawai. Shëtitje me anije. Mundësi argetimi Bungee Jumping. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në Hotel. Pas darkë sipas dëshirës argetim në Clubet e Natës të Ulqinit. Dalja ne darke behet me autobusin e kompanis .

DITA E TRETE

Mengjesi ne hotel , Pas mengjesit plazh ne plazhin e madh
ne Ulqin . Shetitje ne Ada Bojana .Nisja pasdite drejt Tiranes .
Mberritja ne Tirane dhe Durres ne darke.

Fundi i udhetimit tone

NE CMIM PERFSHIHET:

• Guidat sipas programit
• Transporti me autobus komod
• Akomodimi ne Hotel 4* prane Plazhit te Madh Ulqin
• Mengjesi dhe darka

NE CMIM NUK PERFSHIHET

• Siguracioni i Jetes ne udhetim ( i detyrueshem )
• Gjithcka qe nuk eshte permendur ne program
• Biletat e hyrjeve neper muzeume apo sporte te ndryshme uji
• Taksa e qendrimit 1.25 Euro personi/nate

PAGESAT E FEMIJËVE:
0 – 2 Vjeç (Falas)
2 – 11 Vjeç (70% të shumës)
Mbi 11 vjeç – Pagesë e plotë

#SHËNIM
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.WhatsApp Pershendetje !