SARANDË – KSAMIL 3 DITË €79

SARANDË – KSAMIL 3 DITË €79 SARANDE , KSAMIL , KROREZ , PORTO PALERMO , GJIROKASTER     ► 17-19 Korrik HB €79/ AL LIGHTS €89 ► 24-26, 31 Korrik – 2 Gusht HB €79/ AL LIGHTS €89 ► 7-9, 14-16, 21-23 HB €89/ AL LIGHTS €99 ► 28-30 Gusht, 4-6 Shtator HB €79/ AL […]

Read more

DHËRMI – DRIMADHË 3 DITË €99

DHËRMI – DRIMADHË 3 DITË €89 DHËRMI , DRYMADHË , LLOGARA , VLORË ► 17-19 , 24-26 , 31 Korrik – 2 Gusht /Hotel Belle Vue 89€/ €99 Hotel Horizon /€109 Vila Marko. ► 7-9 , 14-16 , 21-23 , 28-30 Gusht /Hotel Belle Vue 89€/ €99 Hotel Horizon /€109 Vila Marko.. ► 4-6 Shtator […]

Read more

BUDVA 5 DITE 140€

▶▶▶▶ ◀◀◀◀ DATAT E UDHETIMIT ▶Hotel Sidro 3 Yje (qender te Bar-it dhe prane plazhit) Nisje 6 KORRIK – 5 Dite PLAZH – CMIMI €140 Nisje 13 KORRIK – 5 Dite PLAZH – CMIMI €140 Nisje 20 KORRIK – 5 Dite PLAZH – CMIMI €150 Nisje 27 KORRIK – 5 Dite PLAZH – CMIMI €150 Nisje 3 GUSHT – 5 Dite PLAZH – CMIMI €160 Nisje 10 GUSHT – 5 […]

Read more

KORFUZ 6 DITE 235€

PLAZHET QE VIZITOJME 🔹Glifada 🔹Paleokastritsa 🔹Agios Gordo 🔹🔸lundrim me traget ne Paxos – AntiPaxos 🔹Ermones 🔹Akuaparku “Corfu AquaLand” 🔸Vizite ne qytetin Kelkyra 👉Akomodim ne HOTEL BINTZAN INN 3 Yje ne KORFUZ i cili ndodhet prane plazheve Phaliraki dhe Benitses, 👉👉Hoteli posedon edhe pishine 👉MENGJESI DHE DARKA 👉👉Lundrim me Traget dhe plazh ne ishujt PAXOS – ANTIPAXOS […]

Read more

LEFKADA – PARGA – JANINE 3 DITE €99

LEFKADA – PARGA – JANINE 3 DITE €99 LEFKADA – PARGA – JANINE 3 DITE €99 QYTETET: #PREVEZA,PARGA , #LEFKADA, #JANINA ► 3 , 10 Korrik , €99 Hotel Pegasos 3* / €109 Hotel Tesoro 3*S / €109 Hotel Ionian Star 4* . ► 17 , 24 , 31 Korrik €109 Hotel Pegasos 3* / […]

Read more

BUDVA 3 DITE 79€

Data Muaji Specifikime 19 – 21 , 26 – 28 , Qershor 79 euro/personi 3 – 5 , 10 – 12 , 17 – 19 , 24 – 26 , 31 Korrik – 2 Gusht Korrik 89 euro/personi 7 – 9 , 14 – 16 , 21 – 23 , 28 – 30 , Gusht […]

Read more

ZAKYNTHOS 5 DITE 255€

ZAKYNTHOS 5 DITE €255 ZAKYNTHOS ► 12 -16 , 16-20 , 20-24 Korrik €275 ► 26 -30 Korrik €280 ► (4 Dite ) 2-5 Gusht , €220 ► 9-13 ,15-19 ,22-26 Gusht €285     PROGRAMI: ► DITA PARË ► Nisja nga Tirana ne oren 22:00 ne darke nje dite para dates se nisjes. ► Nisja […]

Read more

LEFKADA 5 DITE 189€

LEFKADA – PARGA – JANINE 5 DITE €189 PLAZHET & ISHUJT , PORTO KATSIKI , EGREMNI , SCORPIONS, MEGANISI , ITAKA , KEFALONIA. QYTETET: LEFKADA , PARGA , JANINA ► 6, 13 , Korrik €189 Hotel Pegasos 3* / €209 Hotel Tesoro 3*S / €209 Hotel Ionian Star 4* . ► 20 , 27 Korrik […]

Read more

WhatsApp Pershendetje !