BUDVA – KOTORR – ULQIN 3 DITË €59

$59 / Per person

Programi

VIZITOHET: ULQIN – PLOCE – SHEN STEFAN – FLORIDA BEACH – HAWAI BEACH – VALDANOS
► 28-30 Maj HOTEL MONTE WIENA 3 * €59
► 4-6, 11-13, 18-20, 25-27 Qershor , HOTEL MONTE WIENA 3 * €59 / Hotel Laguna 4* €75
► 2-4. 9-11 Korrik ,HOTEL MONTE WIENA 3 * €69 / Hotel Laguna 4* €85
► 16-18, 23-25, 30 Korrik -1 Gusht ,HOTEL MONTE WIENA 3 * €79 / Hotel Laguna 4* €95
► 7 – 9 , 14 – 16 , 21 – 23 Gusht , HOTEL MONTE WIENA 3 * €79 / Hotel Laguna 4* €95
► 28 – 30 Gusht , HOTEL MONTE WIENA 3 * €79 / Hotel Laguna 4* €89
HOTEL MONTE WIENA 3* ( ndodhet 5 minuta ecje ne kemb larg nga qendra e Ulqinit)
HOTEL LAGUNA 4* ( ndodhet ne plazhin e madh , zona me e frekuentuar per plazh ne Ulqin )

01

-Nisja nga Tirana oren 06:00 .
-Nisja nga Durresi ne oren 05:20 .
-Nisja nga Elbasani ne oren 05:20 .

DITA 1:

Nisja nga Tirana oren 06:00 .
Nisja nga Durresi ne oren 05:20 .
Nisja nga Elbasani ne oren 05:20 .

NKalimi i pikës kufitare Murriqan. Plazh në Valdanos, i cilësuar si një nga plazhet më të bukura të qytetit të Ulqinit. Mundësi argetimi Scuba Diving. Kthimi në hotel, darka në hotel. Pas darke sipas dëshires argetim në Clubet e Natës të Ulqinit (dalja në darkë bëhet individualisht)

02

DITA 2:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt qytetit të Kotorrit per vizite kulturore ne qender te qytetit te vjeter . Me pas shkojm drejt qytetit te Budvës. Plazh në Ishullin Hawai. Shëtitje me anije. Mundësi argetimi Bungee Jumping. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në Hotel. Pas darkë sipas dëshirës argetim në Clubet e Natës të Ulqinit. Dalja ne darke behet me autobusin e kompanis .

03

DITA 3:

Mengjesi ne hotel , Pas mengjesit plazh ne plazhin e madh
ne Ulqin . Shetitje ne Ada Bojana .Nisja pasdite drejt Tiranes .
Mberritja ne Tirane ,Durres dhe Elbasan ne darke.

Fundi i udhetimit tone .

 

 

NE CMIM PERFSHIHET NE CMIM NUK PERFSHIHET
-AKOMODIMI NE HOTEL 3 OSE 4 YJE NE ULQIN . -SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM ( I DETYRUESHEM )
-TRANSPORTI ME BUS/MINIBUS . -GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE PROGRAM
-MENGJESET & DARKAT . -BILETAT E HYRJEVE NEPER MUZEUME APO SPORTE TE NDRYSHME UJI
-SHOQERUES SHQIPTARE GJATE UDHETIMIT . -TAKSA LOKALE 1.5 EURO/PERSON NE NATE .

 

SHENIM:

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-7.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 8 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM
► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

Leave Your Comments

  • Accommodation
  • Transport
  • Comfort
  • Hospitality
  • Food