BUDVA – KOTORR – ULQIN 5 DITË €139

$139 / Per person

Programi

VIZITOHET: ULQIN – PLOCE – SHEN STEFAN – FLORIDA BEACH – HAWAI BEACH – VALDANOS
► 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €139 / Hotel Laguna 4* €149
► 5-9, 12-16 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €149 / Hotel Laguna 4* €169
► 19-23, 26-30 Korrik , 2-6, 9-13- 16-20 Gusht , HOTEL MONTE WIENA 3 * €159 / Hotel Laguna 4* €185
► 23-27 Gusht , HOTEL MONTE WIENA 3 * €149 / Hotel Laguna 4* €169
HOTEL MONTE WIENA 3* ( ndodhet 5 minuta ecje ne kemb larg nga qendra e Ulqinit)
HOTEL LAGUNA 4* ( ndodhet ne plazhin e madh , zona me e frekuentuar per plazh ne Ulqin )

01

-Nisja nga Tirana oren 06:00 .
-Nisja nga Durresi ne oren 05:20 .
-Nisja nga Elbasani ne oren 05:20 . .

DITA 1:

-Nisja nga Tirana oren 06:00 .
-Nisja nga Durresi ne oren 05:20 .
-Nisja nga Elbasani ne oren 05:20 .

Kalimi i pikës kufitare Murriqan. Plazh në Valdanos, i cilësuar si një nga plazhet më të bukura të qytetit të Ulqinit. Mundësi argetimi Scuba Diving. Kthimi në hotel, darka në hotel. Pas darke sipas dëshires argetim në Clubet e Natës të Ulqinit (dalja në darkë bëhet individualisht) .

02

DITA 2:

Pas konsumimit të mëngjesit nisemi drejt plazhit të Jazit. Ndalesë panoramike në Shën Stefan për foto. Plazh në Jaz Beach ( i cilësuar si plazhi ku organizohen koncertet me muzike live gjatë verës). Plazhi ofron sporte të ndryshme ujore si mundesia më e mirë e argetimit. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në hotel. Pas darke të shoqëruar nga guida argëtim në Clubet e natës të Ulqinit..

03

DITA 3:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt Budvës, vizitë qytetit të Budvës, Portin e Jahteve, Qytetin e Vjetër, Kercimtaren e Budvës. Plazh në Ploce Beach. Mundesi argëtimi Parascending ku mund të shikoni plazhet dhe qytetin e Budvës nga sipër. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në hotel. Pas darke sipas dëshires argëtim në Clubet e Natës të Ulqinit. (Dalja në darkë behët në mënyrë individuale)

04

DITA 4:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt qytetit të Kotorrit per vizite kulturore ne qender te qytetit te vjeter . Me pas shkojm drejt qytetit te Budvës. Plazh në Ishullin Hawai. Shëtitje me anije. Mundësi argetimi Bungee Jumping. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në Hotel. Pas darkë sipas dëshirës argetim në Clubet e Natës të Ulqinit. (Dalja në darkë behët në mënyrë individuale)

05

DITA 5:

Mengjesi ne hotel , Pas mengjesit plazh ne plazhin e madh
ne Ulqin . Shetitje ne Ada Bojana .Nisja pasdite drejt Tiranes .
Mberritja ne Tirane , Durres dhe Elbasan ne darke.

Fundi i udhetimit tone.

 

 

NE CMIM PERFSHIHET NE CMIM NUK PERFSHIHET
-AKOMODIMI NE HOTEL 3 OSE 4 YJE NE ULQIN . -SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM ( I DETYRUESHEM )
-TRANSPORTI ME BUS/MINIBUS . -GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE PROGRAM
-MENGJESET & DARKAT . -BILETAT E HYRJEVE NEPER MUZEUME APO SPORTE TE NDRYSHME UJI
-SHOQERUES SHQIPTARE GJATE UDHETIMIT . -TAKSA LOKALE 1.5 EURO/PERSON NE NATE .

 

SHENIM:

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-7.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 8 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM
► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

Leave Your Comments

  • Accommodation
  • Transport
  • Comfort
  • Hospitality
  • Food