DHËRMI- DRIMADHË – JALË 5 DITË €159

$159 / Per person

Programi

DHERMI , VLORE , DRYMADES ,JALE , GJIPE , GRAME , KARABURUN .
► 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , €159
► 5-9, 12-16 Korrik , €169
► 19-23, 26-30 Korrik , 2-6, 9-13- 16-20 Gusht , €179
► 23-27 Gusht €169,

01

-Nisja nga Tirana oren 06:00 .
-Nisja nga Durresi ne oren 06:30 .
-Nisja nga Elbasani ne oren 05:20 . .

DITA 1: Plazh ne Karaburun & Ishullin e Sazanit

Vazhdimi i udhetimit per ne drejtim te qytetit te Vlores .
Mberritja ne portin e Vlores nga ku fillon lundrimi me anije ne plazhet e gjirit te Karaburunit dhe ishullit te Sazanit .
( Kjo shetitje ka nje pagese extra 2000 leke p.person . Personat qe nuk deshirojne te vijne ne anije mund te bejne plazh ne Vlore )
Pas kthimit ne Vlore vazhdimi udhetimit per ne Dhermi.Akomodimi ne hotel .Konsumimi i darkes ne hotel .
Pas darke qendrimi i lire ku mund te shijoni natyren ose shijimi i jetes se nates ne Clubet dhe Lounge-t e Dhermiut.

02

DITA 2: Plazh ne Gjirin e Grames .

Mengjesi ne hotel .Nisja me Skaf nga Dhërmiu në Drimadhes, Palase , Gjiri i Shën Andreas, Gjiri i Gramës.(Kjo shetitje e mrekullueshme ka nje kosto extra 3000 leke .Personat qe nuk duan te bejn shetitjen me skaf qendrojn ne plazh ne Dhermi ).
Kohë e lirë/Plazh;
Konsumimi i darkes.
Me pas qendrim ne bregdet , zjarr , lojra , animacione .

03

DITA 3:Plazh ne Jale

Konsumimi I mengjesit.Vazhdimi I udhetimi per ne Jale .Plazh ne Jale deri pasdite.Opsionale: kush dëshiron mund të zgjedhë të provojë ndjesinë fantastike të Scuba Diving në Jalë.Vizite ne Gjirin e Akuarimut .Kthimi ne hotel ne Dhermi .Konsumimi I darkes . Me pas qendrim I lire per shetitje ose shijimi I jetes se nates ne Clubet dhe Lounge-t e Dhermiut.

04

DITA 4:Plazh ne Gjipe

Konsumimi I mengjesit.Vizitë me skaf tek Shpella e Pirateve dhe në Gjipe – plazh në Gjipe.Qendrim I lire,per plazh, lojra uji , volejboll .
Qendrimi ne DHERMI deri ne pasdite .Darka ne hotel.

05

DITA 5:Plazh ne Drymades .

Mengjesi ne hotel . Plazh ne Dymades deri ne pasdite . Kthimi per ne Tirane , Durres & Elbasan . Mberritja ne darke .

Fundi I sherbimit tone !

 

 

NE CMIM PERFSHIHET NE CMIM NUK PERFSHIHET
-AKOMODIMI NE HOTEL VILA MARKO ( 100 M LARG PLAZHIT). -LUNDRIMI ME SKAF : DHERMI – SHPELLA E PIRATEVE – GJIPE – DHERMI (1200 LEKE).
-TRANSPORTI DHE SHITJET SIPAS PROGRAMIT ME BUS/MINIBUS . -LUNDRIMI ME TRAGET NE KARABURUN & SAZAN ( 2000 LEKE ) .
-MENGJESET & DARKAT ( NE RESTORANT BUZE DETIT) . -LUNDRIMI ME SKAF NE GJIRIN E GRAMES ( 3000 LEKE ) .
-SHOQERUES GJATE UDHETIMIT. -DREKAT .
-CDO GJE E PAPERMENDUR NE RUBRIKEN ( NE CMIM PERFSHIHET ).

 

SHENIM:

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-7.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 8 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM
► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

Leave Your Comments

  • Accommodation
  • Transport
  • Comfort
  • Hospitality
  • Food