SHARE

SKI NË KOLASHIN 2 DITË €45

KOLASHIN – PODGORICA
 • ► Janar 30-31
 • ► Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28
 • Hotel Podgorica 4*S €45 ( Podgorice )
 • Hotel Hilton 5* €59 ( Podgorice )

   

PROGRAMI:

►Dita e pare:

►Nisja nga Tirana ne oren  06:30.

►Nisja nga Durresi ne oren 06:00.

►Nisja nga Elbasani ne oren 06:00.

Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe gjate rruges. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit  per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. (me ane te sugjerimit te guies mund te frekuentoni jeten e nates ne qytetin e Podgorices)

►Dita e dyte:
Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashine. Mberritja ne Kolashin rreth ores 10:00- 10:3 dhe qendrimi ne kolashine perafersisht 3 – 4 ore.Nisja per ne kthim pas drekes .
Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Fundi i sherbimit tone.

Fundi i sherbimit tone.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

NE CMIM PERFSHIHET

 • *TRANSPORTI SIPAS PROGRAMIT TIRANE – PODGORICE – KOLASHIN – TIRANE
 • *AKOMODIMIN SIPAS HOTELEVE PERKATESE
 • *MENGJESI & DARKA
 • *PERDORIMI I SPA & PISHINES DIMERORE PER HOTEL HILTON
 • *SHOQERUES SHQIPTARE

NE CMIM NUK PERFSHIHET

 • *SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
 • *PAJISJET E SKIVE
 • *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN “NE CMIME PERFSHIHET”
 • *TAKSA E QYTETIT 1.9 EURO/PERSON NE NATE

   

SHENIM:

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
• 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .


WhatsApp Pershendetje !