KORFUZ, 3 DITË, €119

119€ / Per person

KORFUZ, 3 DITË

26 – 28 NENTOR –  €119 HOTEL ALEXANDROS 4* 

DITA E PARE

► Nisja nga Tirana ne oren 23.00 nje dite para dates se udhetimit.

► Nisja nga  Plepat ne oren 23:30 nje dite para dates se udhetimit.

Në oren 23:00 nje dite para dates se udhetimit,starton udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz.

►Dita e Parë: Mbërritja në Korfuz rreth orën 12.00 Me pas drejtohemi drejt hotelit. Konsumimi i drekes ne hotel. Kohe e lire ne ambientet e hotelit. Konusmimi darkes ne hotel . Pas darkes qendrim i lire.

 

 

►Dita e Dyte: Mengjesi ne hotel . qendrim i lire ne ambientet e hotelit deri ne dreke. Pas konsumimit te drekes vazhdimi i udhetimit tone drejt fabrikes se famshme te likerit Kumquat. Me pas nisemi drejt zones se Paleokastritses per te vizituar plazhet mahnitese te zones, Manastirin e Paleokastritses si dhe Akuariumin ( opsionale 6 euro ).
Pas vizites ne Paleokastritsa, nisemi drejt qendres historike te Korfuzit per te vizituar sheshin e famshem Spianada, qytetin e vjeter etj..

Kthimi ne hotel ne mbremje. Konsumimi i darkes.

 

 

►Dita e Trete: Mengjesi ne hotel . Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mberritja në Shqipëri ne mbremje.

 

SHENIM

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-11.99 VJEC, NËSE NJE FEMIJE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM
►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) PAGUAN 75% ME SHUME.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

 CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.
REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

PERFSHIHET: NUK PERFSHIHET:
-Akomodimi në hotel me 4*
-Transporti sipas programit
-Mëngjesi, dreka, darka
-Guida shoqëruese gjatë udhëtimit
-Pijet gjatë vakteve
-BILETA E TRAGETIT IGUMENICE-KORFUZ-IGUMENICE (€13)
-Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
-Hyrjet në monumente dhe muzeume.
-Taksa lokale €3 per dhome hotel 4*