KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 5 DITË

€339 / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️—
📅Nisje 28 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 339€
📅Nisje 28 Prill -Kabine e Jashtme -Cmimi 389€

 

DETAJET E TURIT
Dita e Parë:
Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.
Dita e Dytë:
Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00.
– Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.
Dita e Tretë:
 Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kushadasi në orën 07.00. Ekskursion në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Zbritja në Patmos në orën 16.30. -Shëtitje Opsionale në Patmos. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.
Dita e Katërt:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Ekskursion në Agios Nikolaus. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 12.00. Zbritja në Santorini në orën 16.30. – Shëtitje Opsionale në Santorini. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.
Dita e Pestë:
Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Lavrion në orën 06.00. Zbritja në Lavrion. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.
Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal për 4 ditë Lundrim, 3 net fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursion dhe Vizitë në Minoan Palace, Kretë dhe Efesus në Kushadasi.
7. Autobus nga Porti në Mykonos.
8. Taksat Portuale.
9. Bakshishet.
10. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

 8,990 total views,  26 views today