KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

€749 / Per person

 

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

 

Nisja – 19 Qershor – 749€

Nisja – 26 Qershor – 769€

Nisja – 01 Korrik – 859€

Nisja – 15 Korrik – 859€

Nisja – 31 Korrik – 879€

Nisja – 07 Gusht – 879€

Nisja – 14 Gusht – 859€

Nisja – 21 Gusht – 859€

Nisja – 28 Gusht – 859€

DETAJET E TURIT

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana në oren 02.00 dhe udhëtimi me autobus për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal, në Selanik. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19.00.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kushadasi në orën 13.00. Ekskursion në Efes. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 21.00

Dita e Tretë:
Nisja në orën 02.00. Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 09.00. Ekskursion ne Rhodos. Me pas, Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Rhodos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Kretë. Nisja në orën 12.00. Zbritja në Santorini në orën 16.30. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Santorini. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 02.00, pas mesnate.

Dita e Pestë:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Mykonos në orën 08.00 Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Mykonos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 02.00, pas mesnate.

Dita e Gjashtë:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Milos në orë 09.00. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Milos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19.00.

Dita e Shtatë:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Pireus, Athinë në orën 07.00. Të lirë për Shëtitje Plazh në Athinë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00.

Dita e Tetë:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Selanik në orë 10.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Me Shume Detaje:
Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursionet:
– Shëtitje dhe Vizitë në Rhodos, Acropolis Lindos dhe Pallati Knights.
– Shëtitje Vizitë në Efes, Kushadasi.
8. Taksat Portuale.
7. Bakshishet.

Kujdes:

Trasnporti Vajtje – Ardhje me Autobus garantohet vetëm me minimum personash 15.  Nëse nuk realizohet Transporti, kthehet €50. Rezervimi nuk anullohet.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
REZERVO

 3,552 total views,  132