METEORA – KALLABAKA – JANINE 2 DITE €59

60€ / Per person

JANINE – METORA – KALLABAKA – KASTORIA

— ?Datat e Udhetimeve? —
?Nisje 26 Nentor ― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 59€
?Nisje 27 Nentor ― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 59€
?Nisje 3 Dhjetor― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 59€
?Nisje 10 Dhjetor  ― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 59€
DITA E PARE
-Nisja nga Tirana në oren 05.00.Vazhdojme udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra dhe ishulli i Janines ku ndodhet dhe shtepia muzeale e Ali Pashe Tepelenes . Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.
DITA E DYTE
-Mengjesi në hotel. Paradite, vizitë panoramike e disa prej manastireve më të famshëm të Meteorës. Zonës më të bukur në Greqi që shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO. Konsumimi i ushqimit në Meteora. Vizitë në Kostur. Kthimi ne Shqipëri nga dogana e Kapshticës. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe.
Mberritja në Elbasan dhe Tiranë në mbremje.Fundi i shërbimit tonë .
Në cmim përfshihet: Në cmim nuk përfshihet:
Mëngjesi
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
Akomodimi në hotel 3* ose 4*
Transporti me automjet komod
Siguracioni i shëndetit në udhëtim
Hyrja në monumente dhe muzeume.
Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
Taksa lokale €1.5 per dhome hotel 3*
Taksa lokale €3 per dhome hotel 4*
Duhet te keni me vete :

-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

SUGJERIM : NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT , NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

POLITIKAT E FEMIJEVE:
• 0-3.99 VJEC JANË FALAS
• 4-9.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 9 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20
► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA
► PER REZERVIM, MUND TE PAGUANI 50% TE SHUMES TANI, NDERSA PAGESEN E PLOTE DERI 7 DITE PARA NISJES.
► NE RAST ANULLIMI NGA KLIENTI PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI AS NUK KRYEN RIMBURSIME PER PERSONAT TE CILET REZULTOJNE POZITIV PAS KRYERJES SE TESTIT ANTIGJEN/PCR.
► CMIMET DHE DISPONUESHMERIA E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE.
PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

► CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15
EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.

►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

 267 Add to chart,  7