SARANDË – KSAMIL 3 DITË €75

$59 / Per person

Programi

 • ► 23-25, 30 Korrik -1 Gusht 6-8 , 13-15, 20-22, 27-29 Gusht
  €75 Hotel Vola 3*
  €85 Hotel Sunrays 3*
  €99 Hotel Mediterrane 4*
  €115 Hotel Seliva 4* ,
 • ► 3-5, 10-12, 17-19, 24-26 Shtator
  €70 Hotel Vola 3*
  €75 Hotel Sunrays 3*
  €89 Hotel Mediterrane 4* ,
 • Hotel Vola 3* ( 5 minuta larg qendres )
 • Hotel Sunrays 3 ( 5 minuta larg qendres )
 • Hotel Mediterrane 4*( disponon pishine )
 • Hotel Selvia 4* ( disponon pishine dhe plazh privat )

PROGRAMI:

Dita e Pare : Tirane –  Gjirokaster – Sarande

► Nisja nga Tirana oren 06:00 .

► Nisja nga Durresi ne oren 06:30 .

► Nisja nga Elbasani ne oren 05:15 . (Pagese extra 300 Leke/personi)

►(Per realizimin e transfertave nga  Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

Vazhdimi i udhetimit drejt qytetit te Sarandes , Ndales gjate rruges per kafe . Me pas do te bejme ndales per vizite  ne qytetin  historit te Gjirokastres . Me pas nisemi drejt qytetit te Sarandes .Akomodimi ne hotel  .  Shfrytezimi i pishines ose Plazheve afer hotelit .Pasdite e lire , Darka ne hotel .Pas darkes , vizite ne Kalane e Lekursit ku perfitohet panorame fantastike e gjithe qytetit te Sarandes .

Dita e Dyte :

Lundrim me Skaf , Krorez – Kakome – Gremina – Plazhi Ushtarit – Gjiri Rrojdhes .

Mengjesi ne hotel . Pas mengjesit shkojm ne portin kryesor te qytetit te Sarandes dhe fillojm lundrimin me skaf . Gjate ketij lundrimi fantastik do te ndalojm ne plazhin e Krorezes  , Kakomes , Plazhin e Ushtarit  dhe Gjirin e Rrojdhes . Kthimi perseri ne port rreth ores 16:00  .(Lundrim me anije luksoze e cila ka nje kosto prej 25 euro.Pjesmarrja minimale per tu realizuar eshte 8 persona. Personat qe nuk duan te jene pjesmarres mund te qendrojn per plazh ne Sarande ) .  Konsumimi i darkes ne hotel.

Dita e Trete : Ksamil  – Tirane 

Mengjesi ne hotel . Pas mengjesit nisemi per ne Ksamil . Qendrim per plazh dhe konsumimin e drekes ne Ksamil  pasdreke . Me pas startojm udhetimin per ne kthim  . Mberritje ne Tirane , Durres & Elbasan  ne darke .

Fundi i sherbimit tone .

 

 

NE CMIM PERFSHIHET NE CMIM NUK PERFSHIHET
-TRANSPORTI DHE VIZITAT SIPAS PROGRAMIT ME BUS/MINIBUS . -LUNDRIMI ME SKAF , 2500 LEKE
-AKOMODIMI NE HOTEL ME 3* OSE 4* ( AFER QENDRES SE SARANDES ) -GJITHCKA E PAPERMENDUR NE RUBRIKEN ( NE CMIM PERFSHIHET ) .
-MENGJESI DHE DARKA
-SHOQERUES GJATE UDHETIMIT .
-PERDORIMI I PISHINES ( PER HOTEL MEDITERRANE 4*)

 

SHENIM:

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-7.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 8 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM
► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

Leave Your Comments

 • Accommodation
 • Transport
 • Comfort
 • Hospitality
 • Food