SKI NË KOLASHIN, 2 DITË, €69

69€ / Per person

SKI NË KOLASHIN, 2 DITË

📅 10-11 DHJETOR

📅 17-18 DHJETOR

📅 23-24 DHJETOR

📅 24-25 DHJETOR

📅 2-3 JANAR

📅 7-8 JANAR

📅 14-15 JANAR

📅 21-22 JANAR

📅 28-29 JANAR

►Hotel VERDE 3* €69 ( PISHINE DIMERORE )

►Hotel VOCO 5* €79 ( PISHINE DIMERORE )

Dita e pare
-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 .

-Nisja nga Durresi ne oren 05:45 (Pagese extra 5 Euro/personi)

►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe gjate rruges. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit  per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. (me ane te sugjerimit te guies mund te frekuentoni jeten e nates ne qytetin e Podgorices)

Dita e dyte
Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashin. Mberritja ne Kolashin rreth ores 10:00- 10:30 dhe qendrimi ne Kolashin perafersisht 3 – 4 ore.Nisja per ne kthim pas drekes.
Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Fundi i sherbimit tone.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

SHENIM
POLITIKAT E FEMIJEVE:

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-11.99 VJEC PERFITON 35% DISCOUNT
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM:

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI AS NUK KRYEN RIMBURSIME PER PERSONAT TE CILET REZULTOJNE POZITIV PAS KRYERJES SE TESTIT ANTIGJEN/PCR.

PERFSHIHET: NUK PERFSHIHET:
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
Transporti me automjet komod
Mëngjesi dhe darka
Akomodimi sipas hoteleve përkatëse
Pishina dimerore
Siguracioni i shëndetit në udhëtim
Pajisjet e skive
Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
Taksa lokale 1.50 EUR për person/natë