SKI NË MAVROVË 2 DITË,€50

50€ / Per person

SKI NË MAVROVË 2 DITË,€50

  • DHJETOR:17, 23, 24.
  • JANAR: 1, 2, 7, 14, 21, 28.
  • SHKURT: 4, 11, 18, 25.
  • HOTEL BOGRAD   4* €50 BB ( NE QENDER TE STRUGES) – ( Opsionale HB €9/Personi, paguhet ne nisje te guida.)
  • HOTEL IMPERIAL  4* €59 HB ( NE QENDER TE STRUGES)
DITA E PARE
-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 .-Nisja nga Durresi ne oren 05:45 . (Pagese extra 500 Leke/personi)-Nisja nga Elbasani ne oren 07:00 .►(Per realizimin e transfertave nga Durresi duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)Do te vazhdojme udhetimin tone drejt doganes se Qafe Thanes ku do te bejme nje ndalese per pushim te shkurter ne zonen e Librazhdit.Pas procedurave doganore do te vizitojme qytetin e  Struges .  Mepas vazhdojme drejt qytetit piktoresk te Ohrit ku aty do te vizitojme qytetin e vjeter, kalane e qytetit, kishat e njohura dhe do te kemi mundesi te nje eksperience fantasitke  per personat qe deshirojne te zhvillojme edhe lundrim me anije ne liqen per te prekur pjese te tjera te Ohrit. Pas konsumimit te lire te drekes kryejme akomodimin ne hotel.Darka ne hotel. Mbremje e lire.
DITA E DYTE
Pas mengjesit vazhdojm udhetimin drejt Parkut Kombetar te Mavroves.Qendrimi i lire per ski dhe per te shijuar natyren e bardh qe Mavrova ofron.Shoqeruesi jone mund t’ju ofroje asistence dhe sugjerime per personat qe duan te mesojne te skijojne .Konsumimi i drekes ne menyre individuale  ne restorantet e zones (nuk ju mungon asistenca dhe sugjerimi i guides nese e deshironi ).Nisja nga Mavrova per ne Tirane rreth ores 15:00 .  Kthimi ne Tirane dhe Durres ne darke me ndalesa te shkurtra gjate rruges .Fundi i sherbimit tone.
Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-11.99 VJEC PERFITON 30 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI AS NUK KRYEN RIMBURSIME PER PERSONA QE REZULTOJNE POZITIVE PAS KRYERJES SE TESTIT ANTIGJEN/PCR.

PERFSHIHET: NUK PERFSHIHET:
Akomodimi në hotel me 4*
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
Transporti me automjet komod
Mëngjesi dhe darka
Siguracioni i shëndetit në udhëtim
Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
Dreka
Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Bileta e teleferikut

 172 Add to chart,  4