STAMBOLL 99 €

€99 / Per person

—🚌DATAT E UDHETIMIT🚌—

 • ► 5-8, 11-14, 17-20, 24-27 31 MARS – 3 PRILL
 • ► 7-10, 14-17, 21-24, 28 PRILL- 1 MAJ
 • ► HOTEL EMIN   99€
 • ► HOTEL GRAND EMIN  109€

 

►Dita e Parë:

-Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes).

-Nisja nga Durresi ne oren 18:00, (1 dite para dates se nisjes, pagese extra  €6/personi).

-Nisja nga Elbasani ne oren 19:30, (1 dite para dates se nisjes).

►(Per realizimin e transfertave Durresi duhen minimalisht 9 persona pjesemarres)

Vazhdojme udhetimin drejt Stambollit nepermjet Kapshtices. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Pas kryerjes se formaliteteve kufitare mberrijme ne Stamboll. Akomodimi ne hotel pasdite

►Dita e Dytë:  Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisim turin e vizitave ne Stamboll dhe i drejtohemi pikave me te bukura te ketij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu, Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit (TopKapi). Kohe e lire ne Grand Baazar. Akomodimi ne hotel ne Stamboll. Opsionale, TURKISH SHOW.
►Dita e Tretë:Mengjesi ne hotel. Nisim turin e vizitave ne akuariumin e Stambollit, Muzeu Historik Panorama 1453 , shetitje me anije ne Bosfor, vizite ne Dolma Bahce & ne shetitoren kryesore (SHESHI TAKSIM). Qendrim i lire nen sugjerimin e guides. Akomodimi ne hotel.
►Dita e Katërt:Mengjesi ne hotel, nisja drejt Tiranes. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritja ne Tirane, Durres dhe Elbasan ne darke vone.

Fundi i sherbimit tone !

Informacione të rëndësishme:

( Per shkak te masave te COVID-19 nese limiti i doganes do te jete plotesuar udhetimi do te kryhet nga Bullgaria)

Duhet te mbani maska pergjate udhetimit,

Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin  në TURQI do i’u duhet të keni:
Test te shpejte Antigene (TE CILIN MUND TA KRYENI NE NISJE NE TIRANE) ose PCR Test, të cilin mund ta kryeni tek Laboratoret e akredituar ; Test i shpejte Rapid duhet te jete jo i vjeter sesa 48 ore ndersa PCR-ja duhet të jetë jo më i vjetër sesa 72 orë para mbërritjes në Turqi ose pashaporte vaksinimi me te dyja dozat.

Per hyrjen ne SHQIPERIsipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me poshte:
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozaveNese nuk dispononi asnje nga keto dokumenta si me siper, ju vete-karantinoheni 10 dite nga dita e mberritjes
NE CMIM PERFSHIHET

 • *UDHËTIMI VAJTJE – ARDHJE ME AUTOBUS.
 • *AKOMODIM NË HOTEL 3* OSE 4*.
 • *MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT.
 • *NJE VALIXHE
 • *SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË.
NE CMIM NUK PERFSHIHET

 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM.
 • *HYRJET NË MONUMENTE DHE MUZEUME. (SARAJET TOPKAPI 25 EURO, AKUARIUMI 18 EURO, MUZEU I LUFTES 8 EURO, TURKISH SHOW NE ANIJE 32 EURO )
 • *SHETITJA ME ANIJE 10 EURO, ( PJESEMARRJE E OBLIGUAR PER TE GJITHE PJESETARET E GRUPIT )
 • *SIGURACIONI JETES NE UDHETIM.
 • *EKSTRA 20 EUR VALIXHE SHTESË
 • *TESTI I SHPEJTE ANTIGEN OSE PCR TEST
SHENIM
POLITIKAT E FEMIJEVE• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTESHENIM
►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES

.► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA

► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

►PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 6 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE NISENI NE UDHETIM.

►GJATE QENDRIMIT NE AUTOBUS DUHET TE JENI TE PAJISUR ME MASKA MBROJTESE.

INFORMACIONE TË RËNDËSISHME:
Duhet te mbani maska pergjate udhetimi,Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin  në TURQI do i’u duhet të keni:Testi i shpejte Rapid Test Antigene ose PCR Test, të cilin mund ta kryeni tek Laboratoret e akredituar; Testi i shpejte Antigene duhet të jetë jo më i vjetër sesa 48 orë para mbërritjes në Turqi ndersa PCS jo me i vjeter sesa 72 ore perpara;
Duhet patjeter te plotesoni formularin PLF 24 ore para hyrjes ne territorin e Republikes Turke dhe ta ruani ate ne telefonat tuaj mobil ose te printuar. Linkun e formularit e gjeni ketu: https://travel.gov.gr/#/

 11,136 total views,  31 views today