THETH, 2 DITË FULL BOARD €70

70€ / Per person

THETH, 2 DITË FULL BOARD €70

 • DATAT E UDHETIMEVE:
  ► 15-16 TETOR
  ► 22-23 TETOR
  ►29-30 TETOR
  ► 5-6 NENTOR
  ►12-13 NENTOR
  ►19-20 NENTOR
  ► 26-27 NENTOR
 • AKOMODIMI:
  Bujtina Logu i Harushave – Dhome Standarte €70 / person.
  Bujtina Logu i Harushave – Shtepizat e Drurit me Jacuzzi €95 / person.
Dita e pare
Nisja nga Tirana ne oren 06:00 .Pushim kafeje rruges. Ndalesa e radhes eshte ne Qafen e Thores rreth 40 minuta, ne lartesine 1630 m. ku kemi nje pamje panoramike te Alpeve Shqiptare. Mberrijme ne Theth. Kryejme akomodimin ne bujtine. Konsumimi i drekes ne restorantin e bujtines. Pas konsumimit te drekes behemi gati per te vizituar Syrin e Kalter dhe vaskat e Nderlysajt. Per te shkuar te Syri i Kalter perdoren automjete te zones e cila ka nje kosto extra prej 700 leke vajtje-ardhje deri ne Nderlysa. Me pas vazhdojme ecje me kembe per rreth 40 minuta. Pas vizites kthehemi per ne bujtine. Konsumimi i darkes ne restorantin e bujtines. Mbremje festive gjate qendrimit ne ambjentet e bujtines .
Dita e dyte
Ora 8.00 – 9.00 mengjesi me produkte te fresketa vendi (buke, djathe, recel, mjalte, qumesht, caj,veze,etj.) Pas mengjesit zbresim ne lugine dhe vazhdojme ecjen paralel me lumin. Vizitojme kishen. Pas kishes zbresim tek lumi ku vizitojme Kullen e Ngujimit, ku jane pajtuar mbi 300 gjaqe, nga i gjithe bajraku i Shales. Vazhdojme ecjen drejt ujevares se Grunasit, e cila eshte një ndër bukuritë natyrore më të veçanta në alpet Shqiptare, shpallur monument natyre që mbrohet nga shteti. Ujëvara e Grunasit me trupin e saj te hollë me mbi 30 metër të larte së bashku me cirqet përreth dhe Mullirin e Blojës, formojne një nga vendet më interesante për t’u vizituar nga çdo turist që viziton Thethin. Ujëvara e Thethit ka si karakeristikë të veçantë faktin që uji i saj buron i gjithi nga një shkëmb dhe është ujë dëbore. Pushojme rreth 30 minuta per te shijuar pamjen ose per te bere foto. Me pas kthehemi per ne bujtine. Nisja drejt Shkodres rreth ores 13.00. Ndalese per pushim dhe dreken. Mberritja ne Tirane rreth ores 19.00-20.00Fundi i sherbimit tone!
►Shenim :

Nga fshati per te shkuar te ujevara e Grunasit zgjat 1 ore e 30 min  ecje ne kemb vajtje ardhje .

Vajtja per  te syri i kalter behet me  automjetet e zones  duke qene se automjeti yne nuk mund te shkoje per arsye te terrenit te veshtire .

Cmimi per te shkuar me automjet kushton 700 leke/personi vajtje-ardhje.

►Sugjerim :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-1.99 VJEC JANË FALAS
• 2-5.99 VJEC PERFITON 15% ZBRITJE
• MBI 6 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM
► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA 75%.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA AGJENCIA KLIENTI NJOFTOHET 1- 3 DITË PARA, DHE PAGESA RIMBURSOHET 100%.
► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME NE RAST ANULLIMI NGA KLIENTI.
►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE .

► CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.

►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

PERFSHIHET: NUK PERFSHIHET:
Akomodimi në Bujtinë Bileta në Kullën e Ngujimit 100 leke
Mëngjesi, dreka, darka Vizita në Syrin e Kaltër me mjetet vendase 700L/p
Transporti me automjet komod Hyrja në monumente dhe muzeume.
Guida shoqëruese gjatë udhëtimit Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet

 13,134 Add to chart,  165