Telefono +355698088854

VALBONE

 • DATAT E UDHETIMEVE:
  ► 22-23
  ► 29-30 TETOR
  ► 5-6 NENTOR
  ► 12-13 NENTOR
  ► 19-20 NENTOR
  ► 26-27 NENTOR
 • AKOMODIMI:
  Hotel Fusha e Gjese €75 (Mengjes + Dreke + Darke) 
Dita e parë:

Nisja nga Tirana në orën 06:00.

Ndalese e shkurter gjate rruges per kafen e mengjesit. Vazhdimi i udhetimit drejt doganes se Morines per procedurat doganore.  Akomodimi ne hotel dhe konsumimi i drekes.  Udhetimi do te vazhdoje drejt Ujevares  se Rrogamit.

Darka në hotel me mbremje festive.

Dita e dytë:

Mëngjesi në hotel.Më pas vizitojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Bajram Currit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij. Vazhdojme udhetimin drejt doganes se Morines.Me pas nisemi drejt qytetit te Prizrenit ku do te vizitojme pikat kryesore te qytetit, gjithashtu edhe konsumimi i drekes opsionale ne nje nga restorantet e qytetit. Nisja per ne kthim pasdite.

Mbërritja në Tiranë, në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

SUGJERIM:
NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-5.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 6 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE SHTESE 75%.

► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

►CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.

►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

PERFSHIHET: NUK PERFSHIHET:
Transporti sipas programit Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit Transporti Lokal 300 L/person
Akomodimi në Bujtinë Pijet gjatë vakteve
Mëngjesi, dreka, darka Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Mbremje Festive

Loading

©2017-2023 KINGS TRAVEL