STAMBOLL 79 €

€79 / Per person

—🚌MUAJI DHJETOR🚌—
📅Nisje 2 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€
📅Nisje 9 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€
📅Nisje 16 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€
📅Nisje 23 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€

 

►Dita e Parë:

-Nisja nga Tirana ne oren 19:00 , (1 dite para dates se nisjes )

-Nisja nga Durresi ne oren 18:00 , (1 dite para dates se nisjes , extra 500 lek/person)

-Nisja nga Elbasani ne oren 19:30 , ( 1 dite para dates se nisjes )

►(Per realizimin e transfertave Durresi duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

Vazhdojme udhetimin drejt   Stambollit  nepermjet Selanikut. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Pas kryerjes se formaliteteve kufitare mberrijm ne Stamboll .Akomodimi ne hotel pasdite.

►Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisim turin e vizitave ne Stamboll dhe i
drejtohemi pikave me te bukura te ketij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu ,
Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit( TopKapi) .
Kohe e lire ne Grand Baazar. Akomodimi ne hotel ne Stamboll.Opsionale , TURKISH SHOW .
►Dita e Tretë:Mengjesi ne hotel. Nisim turin e vizitave ne akuariumin e Stambollit,
Muzeu Historik Panorama 1453 , shetitje me anije ne Bosfor, vizite ne Dolma Bahce
& ne shetitoren kryesore ( SHESHI TAKSIM ) . Qendrim i lire nen sugjerimin e guides .
Akomodimi ne hotel .
►Dita e Katërt: Mengjesi ne hotel, nisja drejt Selanikut. Vizite qytetit te Selanikut
Kulla e Bardhe, Sheshi Aristoteli. Nisja drejt Tiranes. Mberritja ne Tirane ne oret e
para te mengjesit. . Ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane  ,
Durres dhe Elbasan ne darke vone .Fundi i sherbimit tone !
Informacione të rëndësishme:

Duhet te mbani maska pergjate udhetimi,

Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin  në TURQI do i’u duhet të keni:
Test te shpejte Antigene (TE CILIN MUND TA KRYENI NE NISJE NE TIRANE) ose PCR Test, të cilin mund ta kryeni tek Laboratoret e akredituar ; Test i shpejte Rapid duhet te jete jo i vjeter sesa 48 ore ndersa PCR-ja duhet të jetë jo më i vjetër sesa 72 orë para mbërritjes në Turqi ose pashaporte vaksinimi me te dyja dozat ;
Duhet patjeter te plotesoni formularin PLF 24 ore para hyrjes ne territorin e Republikes Turke dhe ta ruani ate ne telefonat tuaj mobil ose te printuar. Linkun e formularit e gjeni ketu: https://travel.gov.gr/#/

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozaveNese nuk dispononi asnje nga keto dokumenta si me siper, ju vete-karantinoheni 10 dite nga dita e mberritjes.
NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI VAJTJE – ARDHJE ME AUTOBUS
*AKOMODIM NË HOTEL 4*SUPERIOR
*MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT.
*SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË.
NE CMIM NUK PERFSHIHET
*GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM.
*HYRJET NË MONUMENTE DHE MUZEUME. (SARAJET E SULLTANIT 15 EURO, SHETITJA ME ANIJE 10 EURO, AKUARIUMI 15 EURO, MUZEU I LUFTES 5 EURO, TURKISH SHOW NE ANIJE 30 EURO )
*SIGURACIONI JETES NE UDHETIM
*TESTI I SHPEJTE ANTIGENE OSE PCR TEST
SHENIM
POLITIKAT E FEMIJEVE• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTESHENIM►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

►PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 6 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE NISENI NE UDHETIM.

►GJATE QENDRIMIT NE AUTOBUS DUHET TE JENI TE PAJISUR ME MASKA MBROJTESE.

INFORMACIONE TË RËNDËSISHME:
Duhet te mbani maska pergjate udhetimi,Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin  në TURQI do i’u duhet të keni:Testi i shpejte Rapid Test Antigene ose PCR Test, të cilin mund ta kryeni tek Laboratoret e akredituar; Testi i shpejte Antigene duhet të jetë jo më i vjetër sesa 48 orë para mbërritjes në Turqi ndersa PCS jo me i vjeter sesa 72 ore perpara;
Duhet patjeter te plotesoni formularin PLF 24 ore para hyrjes ne territorin e Republikes Turke dhe ta ruani ate ne telefonat tuaj mobil ose te printuar. Linkun e formularit e gjeni ketu: https://travel.gov.gr/#/

 1,427 total views,  2 views today