Showing 1-10 results out of 11 results.

Plazh 6 DITE NE LEFKADA

€265 / Per person

 • 6 Dite
 • LEFKADA

🌴Plazh 6-dite ne #LEFKADA🌴 Hotel Red Tower 4* (Mengjes + Darke) ⛔KUJDES : OFERTA EARLYBOOKING ESHTE E VLEFSHME PER REZERVIME DERI NE 20 MAJ⛔ 🏖MUAJI QERSHOR🏖 📆 Nisje 12 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 265€ 📆 Nisje 19Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 285€ 📆 Nisje 26 Qershor — 6 […]

 15,185 total views,  49 views today

ALL INCLUSIVE KORFUZ SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE

€480 / Per person

 • 7 DITE
 • KORFUZ

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE, BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN […]

 12,466 total views,  49 views today

PLAZH NË LEFKADA – Hotel LEFKAS 4⭐ – 5 Ditë (4 Netë)

€209 / Per person

 • 5 DITE
 • LEFKADA

💎5 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE LEFKADAS💎 Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Lefkadas si: Parga Porto kastiki Egremi Meganisi Scorpions Porti Fiskardo Kathisma Agio Nikita Preveza EARLY BOOKING PER REZERVIME DERI ME 30 PRILL — NXITONI DHE REZERVONI ME SKONTO ———MUAJI KORRIK——— Nisje 6 Korrik […]

 14,934 total views,  39 views today

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐, Canj — 8 Ditë (7 Netë)

€269 € / Per person

 • 8 DITE
 • BUDVA

8 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva Ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor Virpazar dhe […]

 4,734 total views,  45 views today

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐ Canj – 6 Ditë (5 Netë) Full Board

€189 / Per person

 • 6 DITE
 • BUDVA

6 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva Ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor Virpazar dhe […]

 4,962 total views,  51 views today

PLAZH NË ZAKYNTHOS – Hotel Strada Marina 4*

€299 / Per person

 • 5 Dite
 • ZAKYNTHOS

5 DITE NE NJE NDER ISHUJT ME TE BUKUR , ZAKYNTHOS Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Zakynthis si: Laganas Beach Navagios Beach (lundrim me traget) Ishulli i Breshkave te detit (lundrim me traget) Porto Zoro Bananas Beach Akuaparku “Zante Aqua Village”           ⚠️KUJDES⚠️ OFERTA […]

 11,859 total views,  74 views today

KORFUZ 7 DITE ALL INCLUSIVE

€379 / Per person

 • 7 DITE
 • KORFUZ

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE 7 DITE 3 YJE SUPERIOR BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit           EARLY BOOKING PER […]

 15,626 total views,  42 views today

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€

€99 / Per person

 • 3 DITE
 • DUBROVNIK - BUDVA - KOTORR

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€            DATAT E UDHETIMIT 5-7, 6-8, 12-14, 18-20, 25-27 MARS 1-3, 8-9, 16-18, 23-25, 30 PRILL – 1 MAJ 1-3 MAJ TELEFONO +355698088855 Dita e Parë Nisja nga Tirana në orën 05:00. Nisja nga Durresi në orën 04:15.(Pagese extra €6/personi) Nisja nga Elbasan  në orën 04:15.(Pagese extra […]

 18,021 total views,  36 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 5 DITË

€339 / Per person

 • 5 Dite
 • Ishujt Greke

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 339€ 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Jashtme -Cmimi 389€   DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. […]

 9,000 total views,  36 views today

STAMBOLL 99 €

€99 / Per person

 • 4 DITE
 • STAMBOLL

—🚌DATAT E UDHETIMIT🚌— ► 5-8, 11-14, 17-20, 24-27 31 MARS – 3 PRILL ► 7-10, 14-17, 21-24, 28 PRILL- 1 MAJ ► HOTEL EMIN   99€ ► HOTEL GRAND EMIN  109€   ►Dita e Parë: -Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes). -Nisja nga Durresi ne oren 18:00, (1 dite para […]

 11,143 total views,  38 views today

Plazh 6 DITE NE LEFKADA

€265 / Per person

🌴Plazh 6-dite ne #LEFKADA🌴 Hotel Red Tower 4* (Mengjes + Darke) ⛔KUJDES : OFERTA EARLYBOOKING ESHTE E VLEFSHME PER REZERVIME DERI NE 20 MAJ⛔ 🏖MUAJI QERSHOR🏖 📆 Nisje 12 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 265€ 📆 Nisje 19Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 285€ 📆 Nisje 26 Qershor — 6 […]

 15,185 total views,  49 views today

ALL INCLUSIVE KORFUZ SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE

€480 / Per person

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE, BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN […]

 12,466 total views,  49 views today

PLAZH NË LEFKADA – Hotel LEFKAS 4⭐ – 5 Ditë (4 Netë)

€209 / Per person

💎5 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE LEFKADAS💎 Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Lefkadas si: Parga Porto kastiki Egremi Meganisi Scorpions Porti Fiskardo Kathisma Agio Nikita Preveza EARLY BOOKING PER REZERVIME DERI ME 30 PRILL — NXITONI DHE REZERVONI ME SKONTO ———MUAJI KORRIK——— Nisje 6 Korrik […]

 14,934 total views,  39 views today

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐, Canj — 8 Ditë (7 Netë)

€269 € / Per person

8 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva Ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor Virpazar dhe […]

 4,734 total views,  45 views today

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐ Canj – 6 Ditë (5 Netë) Full Board

€189 / Per person

6 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva Ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor Virpazar dhe […]

 4,962 total views,  51 views today

PLAZH NË ZAKYNTHOS – Hotel Strada Marina 4*

€299 / Per person

5 DITE NE NJE NDER ISHUJT ME TE BUKUR , ZAKYNTHOS Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Zakynthis si: Laganas Beach Navagios Beach (lundrim me traget) Ishulli i Breshkave te detit (lundrim me traget) Porto Zoro Bananas Beach Akuaparku “Zante Aqua Village”           ⚠️KUJDES⚠️ OFERTA […]

 11,859 total views,  74 views today

KORFUZ 7 DITE ALL INCLUSIVE

€379 / Per person

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE 7 DITE 3 YJE SUPERIOR BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit           EARLY BOOKING PER […]

 15,626 total views,  42 views today

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€

€99 / Per person

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€            DATAT E UDHETIMIT 5-7, 6-8, 12-14, 18-20, 25-27 MARS 1-3, 8-9, 16-18, 23-25, 30 PRILL – 1 MAJ 1-3 MAJ TELEFONO +355698088855 Dita e Parë Nisja nga Tirana në orën 05:00. Nisja nga Durresi në orën 04:15.(Pagese extra €6/personi) Nisja nga Elbasan  në orën 04:15.(Pagese extra […]

 18,021 total views,  36 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 5 DITË

€339 / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 339€ 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Jashtme -Cmimi 389€   DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. […]

 9,000 total views,  36 views today

STAMBOLL 99 €

€99 / Per person

—🚌DATAT E UDHETIMIT🚌— ► 5-8, 11-14, 17-20, 24-27 31 MARS – 3 PRILL ► 7-10, 14-17, 21-24, 28 PRILL- 1 MAJ ► HOTEL EMIN   99€ ► HOTEL GRAND EMIN  109€   ►Dita e Parë: -Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes). -Nisja nga Durresi ne oren 18:00, (1 dite para […]

 11,143 total views,  38 views today