Showing 2 results.Showing 1-2 results out of 2 results.

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

€749 / Per person

  • 8 DITE
  • Korciere

  KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI   Nisja – 19 Qershor – 749€ Nisja – 26 Qershor – 769€ Nisja – 01 Korrik – 859€ Nisja – 15 Korrik – 859€ Nisja – 31 Korrik – 879€ Nisja – 07 Gusht – 879€ Nisja – 14 Gusht – 859€ Nisja – 21 Gusht – […]

 3,552 total views,  132 

Plazh 6 DITE NE LEFKADA

€265 / Per person

  • 6 Dite
  • LEFKADA

🌴Plazh 6-dite ne #LEFKADA🌴 Hotel Red Tower 4* (Mengjes + Darke) ⛔KUJDES :Disponueshmeri e limituar !!! Nxitoni te rezervoni.⛔ 🏖MUAJI QERSHOR🏖 📆 Nisje 12 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 280€ 📆 Nisje 19Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 299€ 📆 Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi […]

 24,361 total views,  132 

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI

€749 / Per person

  KROÇIERE NË ISHUJT GREKË DHE KUSHADASI   Nisja – 19 Qershor – 749€ Nisja – 26 Qershor – 769€ Nisja – 01 Korrik – 859€ Nisja – 15 Korrik – 859€ Nisja – 31 Korrik – 879€ Nisja – 07 Gusht – 879€ Nisja – 14 Gusht – 859€ Nisja – 21 Gusht – […]

 3,552 total views,  132 

Plazh 6 DITE NE LEFKADA

€265 / Per person

🌴Plazh 6-dite ne #LEFKADA🌴 Hotel Red Tower 4* (Mengjes + Darke) ⛔KUJDES :Disponueshmeri e limituar !!! Nxitoni te rezervoni.⛔ 🏖MUAJI QERSHOR🏖 📆 Nisje 12 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 280€ 📆 Nisje 19Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 299€ 📆 Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi […]

 24,361 total views,  132