Showing 7 results.Showing 1-7 results out of 7 results.

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€

€399 / Per person

 • 5 DITE
 • ABU DHABI

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€ —✈️MUAJI JANAR✈— 📅Nisje 17 Janar ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Janar ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ 📅Nisje 31 Janar ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ —✈️MUAJI SHKURT✈— 📅Nisje 16 Shkurt ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ […]

 30 total views,  4 views today

VITI I RI NE VIENE 299Euro

€299 / Per person

 • 4 DITE
 • VIENE

VITI I RI NE VIENE DATA E UDHETIMIT 31 DHJETOR – 3 JANAR 4Dite(3 Nete)-299€/P  🆘PER REZERVIME DERI NE DATE 23.12.2021🆘 Udhetojne vetem personat e VAKSINUAR Ne cmim perfshihen: Fluturimi direkt nga Tirana Akomodimi ne hotel MengjesI ne hotel 10Kg cant shpine. Asistence virtuale  INFORMACION RRETH HOTELEVE: EXE VIENNA  3* Ottakringer Strasse 34-36 – 1170 – Vienna (Vienna (state), […]

 221,564 total views,  2 views today

VITI I RI NE STAMBOLL 4 DITE €99

€99 / Per person

 • 4Dite
 • STAMBOLL

VITI I RI NE STAMBOLL 4 DITE €99 30 DHJETOR – 2 JANAR 2022   DITA E PARË -Nisja nga Tirana ne oren 19:00 (1 dite para dates se nisjes) -Nisja nga Durresi ne oren 18:00 (1 dite para dates se nisjes, pagese extra 500 lek/person) -Nisja nga Elbasani ne oren 19:30 (1 dite para […]

 17,633 total views,  2 views today

VITI I RI NE STAMBOLL 249€

€249 / Per person

 • 4 DITE
 • STAMBOLL

 —✈️MUAJI DHJETOR✈️— 📅Nisje 29 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 249€  Hotel Aspen 4* 📅Nisje 29 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 299€  Hotel Hurry Inn Merter 5* 📅Nisje 30 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 299€ Hotel Hurry Inn Merter 5* 📅Nisje 30 Dhjetor ― 4 Dite (3 […]

 85,525 total views,  2 views today

AMSTERDAM 4 DITE €369

€369 / Per person

 • 4 DITE
 • HOLLANDE

AMSTERDAM 4 DITE €369 VIZITOHET: AMSTERDAM , UTRECHT , HAGE , DELFT , ROTTERDAM DATA E UDHETIMIT: 27-30 NENTOR   DITA E PARË : Takimi me stafin tone ne Aeroportin “Nene Tereza” 2:00 min perpara fluturimit , ne oren 13:25 nis fluturimi direkt per ne Eindhoven tek Hollandes , mberritja ne oren 16:10. Pas procedurave […]

 1,050 total views,  2 views today

STAMBOLL 79 €

€79 / Per person

 • 4 DITE
 • STAMBOLL

—🚌MUAJI DHJETOR🚌— 📅Nisje 2 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€ 📅Nisje 9 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€ 📅Nisje 16 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€ 📅Nisje 23 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€   ►Dita e Parë: -Nisja nga Tirana ne oren […]

 1,427 total views,  2 views today

VJESHTË NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€

€599 / Per person

 • 5 DITE
 • DUBAI

VJESHTË NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€ DETAJET E TURIT   —✈️MUAJI DHJETOR✈️— 📅Nisje 1 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisje 8 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisje 15 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisje 22 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― […]

 936 total views

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€

€399 / Per person

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€ —✈️MUAJI JANAR✈— 📅Nisje 17 Janar ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Janar ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ 📅Nisje 31 Janar ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ —✈️MUAJI SHKURT✈— 📅Nisje 16 Shkurt ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 399€ […]

 30 total views,  4 views today

VITI I RI NE VIENE 299Euro

€299 / Per person

VITI I RI NE VIENE DATA E UDHETIMIT 31 DHJETOR – 3 JANAR 4Dite(3 Nete)-299€/P  🆘PER REZERVIME DERI NE DATE 23.12.2021🆘 Udhetojne vetem personat e VAKSINUAR Ne cmim perfshihen: Fluturimi direkt nga Tirana Akomodimi ne hotel MengjesI ne hotel 10Kg cant shpine. Asistence virtuale  INFORMACION RRETH HOTELEVE: EXE VIENNA  3* Ottakringer Strasse 34-36 – 1170 – Vienna (Vienna (state), […]

 221,564 total views,  2 views today

VITI I RI NE STAMBOLL 4 DITE €99

€99 / Per person

VITI I RI NE STAMBOLL 4 DITE €99 30 DHJETOR – 2 JANAR 2022   DITA E PARË -Nisja nga Tirana ne oren 19:00 (1 dite para dates se nisjes) -Nisja nga Durresi ne oren 18:00 (1 dite para dates se nisjes, pagese extra 500 lek/person) -Nisja nga Elbasani ne oren 19:30 (1 dite para […]

 17,633 total views,  2 views today

VITI I RI NE STAMBOLL 249€

€249 / Per person

 —✈️MUAJI DHJETOR✈️— 📅Nisje 29 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 249€  Hotel Aspen 4* 📅Nisje 29 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 299€  Hotel Hurry Inn Merter 5* 📅Nisje 30 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 299€ Hotel Hurry Inn Merter 5* 📅Nisje 30 Dhjetor ― 4 Dite (3 […]

 85,525 total views,  2 views today

AMSTERDAM 4 DITE €369

€369 / Per person

AMSTERDAM 4 DITE €369 VIZITOHET: AMSTERDAM , UTRECHT , HAGE , DELFT , ROTTERDAM DATA E UDHETIMIT: 27-30 NENTOR   DITA E PARË : Takimi me stafin tone ne Aeroportin “Nene Tereza” 2:00 min perpara fluturimit , ne oren 13:25 nis fluturimi direkt per ne Eindhoven tek Hollandes , mberritja ne oren 16:10. Pas procedurave […]

 1,050 total views,  2 views today

STAMBOLL 79 €

€79 / Per person

—🚌MUAJI DHJETOR🚌— 📅Nisje 2 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€ 📅Nisje 9 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€ 📅Nisje 16 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€ 📅Nisje 23 Dhjetor ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 79€   ►Dita e Parë: -Nisja nga Tirana ne oren […]

 1,427 total views,  2 views today

VJESHTË NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€

€599 / Per person

VJESHTË NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€ DETAJET E TURIT   —✈️MUAJI DHJETOR✈️— 📅Nisje 1 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisje 8 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisje 15 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisje 22 Dhjetor ― 5 Dite (4 nete) ― […]

 936 total views