Showing 5 results.Showing 1-5 results out of 5 results.

Plazh 6 DITE NE LEFKADA

€265 / Per person

  • 6 Dite
  • LEFKADA

🌴Plazh 6-dite ne #LEFKADA🌴 Hotel Red Tower 4* (Mengjes + Darke) ⛔KUJDES : OFERTA EARLYBOOKING ESHTE E VLEFSHME PER REZERVIME DERI NE 20 MAJ⛔ 🏖MUAJI QERSHOR🏖 📆 Nisje 12 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 265€ 📆 Nisje 19Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 285€ 📆 Nisje 26 Qershor — 6 […]

 15,177 total views,  41 views today

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐ Canj – 6 Ditë (5 Netë) Full Board

€189 / Per person

  • 6 DITE
  • BUDVA

6 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva Ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor Virpazar dhe […]

 4,954 total views,  43 views today

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE

€315 / Per person

  • 6DITE
  • KORFUZ

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE             25 Qershor  ➤€345 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive  30 Qershor 5 , 10 Korrik ➤€375 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 15, 20 , 25  Korrik ➤€395 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 30 Korrik ,4 , 9 , 14 […]

 16,930 total views,  29 views today

ZAKYNTHOS 6 DITE

€295 / Per person

  • 6 DITE
  • ZAKYNTHOS

ZAKYNTHOS ► Alexander the Great 4*  (All inlcusive) *Qershor  20 , 25 , 30, €295 *Korrik 5 , 10 , 15, €325 *Korrik  20 , 25 , 30, €345 Gusht 4 , 9 , 14 , 19 , 24 , 29, €345 *Shtator  3 , 8, €315 ► Hotel Majestic 4*  (All inlcusive) *Qershor  20 […]

 18,475 total views,  28 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 6 DITË

€399€ / Per person

  • 6 Dite
  • Ishujt Greke

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Jashtme-Cmimi 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën […]

 18,298 total views,  29 views today

Plazh 6 DITE NE LEFKADA

€265 / Per person

🌴Plazh 6-dite ne #LEFKADA🌴 Hotel Red Tower 4* (Mengjes + Darke) ⛔KUJDES : OFERTA EARLYBOOKING ESHTE E VLEFSHME PER REZERVIME DERI NE 20 MAJ⛔ 🏖MUAJI QERSHOR🏖 📆 Nisje 12 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 265€ 📆 Nisje 19Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 285€ 📆 Nisje 26 Qershor — 6 […]

 15,177 total views,  41 views today

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐ Canj – 6 Ditë (5 Netë) Full Board

€189 / Per person

6 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva Ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor Virpazar dhe […]

 4,954 total views,  43 views today

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE

€315 / Per person

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE             25 Qershor  ➤€345 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive  30 Qershor 5 , 10 Korrik ➤€375 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 15, 20 , 25  Korrik ➤€395 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 30 Korrik ,4 , 9 , 14 […]

 16,930 total views,  29 views today

ZAKYNTHOS 6 DITE

€295 / Per person

ZAKYNTHOS ► Alexander the Great 4*  (All inlcusive) *Qershor  20 , 25 , 30, €295 *Korrik 5 , 10 , 15, €325 *Korrik  20 , 25 , 30, €345 Gusht 4 , 9 , 14 , 19 , 24 , 29, €345 *Shtator  3 , 8, €315 ► Hotel Majestic 4*  (All inlcusive) *Qershor  20 […]

 18,475 total views,  28 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 6 DITË

€399€ / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Jashtme-Cmimi 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën […]

 18,298 total views,  29 views today