Showing 3 results.Showing 1-3 results out of 3 results.

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE

€315 / Per person

  • 6DITE
  • KORFUZ

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE             25 Qershor  ➤€345 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive  30 Qershor 5 , 10 Korrik ➤€375 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 15, 20 , 25  Korrik ➤€395 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 30 Korrik ,4 , 9 , 14 […]

 16,929 total views,  28 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 6 DITË

€399€ / Per person

  • 6 Dite
  • Ishujt Greke

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Jashtme-Cmimi 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën […]

 18,297 total views,  28 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 5 DITË

€339 / Per person

  • 5 Dite
  • Ishujt Greke

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 339€ 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Jashtme -Cmimi 389€   DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. […]

 8,992 total views,  28 views today

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE

€315 / Per person

KORFUZ 6 DITE ALL INCLUSIVE             25 Qershor  ➤€345 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive  30 Qershor 5 , 10 Korrik ➤€375 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 15, 20 , 25  Korrik ➤€395 Messonghi Beach Resort 3* Superior All Inclusive 30 Korrik ,4 , 9 , 14 […]

 16,929 total views,  28 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 6 DITË

€399€ / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Jashtme-Cmimi 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën […]

 18,297 total views,  28 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 5 DITË

€339 / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 339€ 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Jashtme -Cmimi 389€   DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. […]

 8,992 total views,  28 views today