Showing 1 results.Showing 1-1 results out of 1 results.

IZRAEL DHE JORDANI 949 €

949€ / Per person

  • 9 Dite
  • IZRAEL DHE JORDANI

IZRAEL DHE JORDANI DATAT E NISJEVE Nisja: 24 Nentor – 949 € DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi nga Tirana për në Tel Aviv, nëpërmjet Stambollit. Nisja nga Tirana 02.20. Mbërritja në Stamboll në 06.00. Nisja nga Stambolli më 08.05 dhe mbërritja në Tel Aviv në 09.10. Pritja në aeroportin Ben Gurion nga përfaqësuesit tanë. Udhëtimi […]

IZRAEL DHE JORDANI 949 €

949€ / Per person

IZRAEL DHE JORDANI DATAT E NISJEVE Nisja: 24 Nentor – 949 € DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi nga Tirana për në Tel Aviv, nëpërmjet Stambollit. Nisja nga Tirana 02.20. Mbërritja në Stamboll në 06.00. Nisja nga Stambolli më 08.05 dhe mbërritja në Tel Aviv në 09.10. Pritja në aeroportin Ben Gurion nga përfaqësuesit tanë. Udhëtimi […]