Showing 2 results.Showing 1-2 results out of 2 results.

ALL INCLUSIVE KORFUZ SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE

€480 / Per person

  • 7 DITE
  • KORFUZ

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE, BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN […]

 12,464 total views,  47 views today

KORFUZ 7 DITE ALL INCLUSIVE

€379 / Per person

  • 7 DITE
  • KORFUZ

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE 7 DITE 3 YJE SUPERIOR BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit           EARLY BOOKING PER […]

 15,624 total views,  40 views today

ALL INCLUSIVE KORFUZ SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE

€480 / Per person

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE SUNSHINE HOTEL CORFU & SPA 4 YJE, BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN […]

 12,464 total views,  47 views today

KORFUZ 7 DITE ALL INCLUSIVE

€379 / Per person

🔹7 DITE PLAZH ALL INCLUSIVE NE KORFUZ NE 7 DITE 3 YJE SUPERIOR BUZE PLAZHIT 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Korfuzit si Paleokastrica Lundrim me traget dhe shetitje ne ishujt Paxos – Antipaxos Tur qyteti ne Kelkyra dhe pallati Sisit           EARLY BOOKING PER […]

 15,624 total views,  40 views today