Showing 1 results.Showing 1-1 results out of 1 results.

PLAZH NË LEFKADA – Hotel LEFKAS 4⭐ – 5 Ditë (4 Netë)

€209 / Per person

  • 5 DITE
  • LEFKADA

💎5 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE LEFKADAS💎 Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Lefkadas si: Parga Porto kastiki Egremi Meganisi Scorpions Porti Fiskardo Kathisma Agio Nikita Preveza EARLY BOOKING PER REZERVIME DERI ME 30 PRILL — NXITONI DHE REZERVONI ME SKONTO ———MUAJI KORRIK——— Nisje 6 Korrik […]

 14,933 total views,  38 views today

PLAZH NË LEFKADA – Hotel LEFKAS 4⭐ – 5 Ditë (4 Netë)

€209 / Per person

💎5 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE LEFKADAS💎 Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Lefkadas si: Parga Porto kastiki Egremi Meganisi Scorpions Porti Fiskardo Kathisma Agio Nikita Preveza EARLY BOOKING PER REZERVIME DERI ME 30 PRILL — NXITONI DHE REZERVONI ME SKONTO ———MUAJI KORRIK——— Nisje 6 Korrik […]

 14,933 total views,  38 views today