Showing 2 results.Showing 1-2 results out of 2 results.

UDHËTIM NË BARCELONË

499€ / Per person

  • 4 DITE
  • BARCELONE

Nisja: 30-12-2022 – 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Barcelonë. Nisja nga Tiranaa në orën 11:50, Mbrritja në Barcelonë në orën 14;30. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje në bulevardin Passeig de Gracia, bulevardi me markat më të mira në qytet si dhe vendi ku […]

UDHËTIM NË MADRID

419€ / Per person

  • 4DITE
  • MADRID

Nisja: 23-12-2022- 419€ Nisja: 30-12-2022 – 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Madrid. Nisja nga Tirana në orën 17.30, Mbrritja në Madrid në orën 20:55. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Avila. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë e 30 minuta. Vizitë Panoramike e […]

UDHËTIM NË BARCELONË

499€ / Per person

Nisja: 30-12-2022 – 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Barcelonë. Nisja nga Tiranaa në orën 11:50, Mbrritja në Barcelonë në orën 14;30. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje në bulevardin Passeig de Gracia, bulevardi me markat më të mira në qytet si dhe vendi ku […]

UDHËTIM NË MADRID

419€ / Per person

Nisja: 23-12-2022- 419€ Nisja: 30-12-2022 – 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Madrid. Nisja nga Tirana në orën 17.30, Mbrritja në Madrid në orën 20:55. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Avila. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë e 30 minuta. Vizitë Panoramike e […]