Showing 1 results.Showing 1-1 results out of 1 results.

PLAZH NË ZAKYNTHOS – Hotel Strada Marina 4⭐– 6 Ditë (5 Netë)

279€ / Per person

  • 6DITE
  • ZAKYNTHOS

Rezervo deri me 31 Mars, dhe Perfito OFERTEN per 40 euro zbritje personi Akomdodimi ne hotel Strada Marina 4 Yje ne qender te Zantes dhe buze detit 6 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE ZAKYNTHOS Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Zakynthis si: -Laganas Beach -Navagios Beach […]

PLAZH NË ZAKYNTHOS – Hotel Strada Marina 4⭐– 6 Ditë (5 Netë)

279€ / Per person

Rezervo deri me 31 Mars, dhe Perfito OFERTEN per 40 euro zbritje personi Akomdodimi ne hotel Strada Marina 4 Yje ne qender te Zantes dhe buze detit 6 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE ZAKYNTHOS Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Zakynthis si: -Laganas Beach -Navagios Beach […]