Showing 7 results.Showing 1-7 results out of 7 results.

SELANIK, 3 DITE €119

119€ / Per person

 • 3 DITE
 • SELANIK

SELANIK, 3 DITE €119 SELANIK – KASTORIA 26-28, 27-29 Nentor 23-25 Dhjetor  Program DITA E PARE – Nisja nga Tirana në oren 5.00 – Nisja nga Elbasani ne oren 05:30 Pushime gjate rruges. Akomodimi ne hotel ne Selanik. Pasdite shetitje ne qender te qytetit per te vizituar Kullen e Bardhe, Sheshin Aristotel, Rotonda dhe atraksione […]

DUBROVNIK – KOTOR, 3 DITË €119

119€ / Per person

 • 3 DITE
 • DUBROVNIK

DUBROVNIK – KOTOR, 3 DITË €119 ·         DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR ► 30 Shtator – 2 Tetor Carine Hotel Delfin 4* €119 (All Inclusive) ►7-9 Tetor Carine Hotel Delfin 4* €119 (All Inclusive) Palmon Bay Resort & SPA €119 (Mengjes + Darke) ►14-16, 21-23, 28-30 Tetor. Palmon Bay Resort & SPA €119 (Mengjes + […]

UDHËTIM NË STAMBOLL ME AIR ALBANIA

259€ / Per person

 • 3 DITE
 • STAMBOLL

UDHËTIM NË STAMBOLL ME AIR ALBANIA 3 dite 2 nete DATAT E NISJEVE CMIMI REZERVO Nisja: 06-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 06-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 07-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 08-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 13-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 14-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 15-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 20-10-2022 Cmimi 259 € […]

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 259 €

259€ / Per person

 • 3 DITE
 • STAMBOLL

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 3Dite 2 Nete Nisja: 01-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 06-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 07-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 08-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 13-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 14-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 15-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 20-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 21-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 22-10-2022 […]

BARCELONA ME AVION, 4 DITË 399€

399€ / Per person

 • 4 Dite
 • Barcelone

BARCELONA ME AVION, 4 DITË 399€ ► 14 Tetor Cmimi : 399€/Person ► 27 Nentor  Cmimi : 449€/Person      Programi Dita e Parë Takimi në aeroportin e Tiranës me shoqëruesin në orën 09:50, 2 orë përpara fluturimit. Fluturimi direkt Tiranë – Barcelonë. Nisja në orën 11:50 nga aeroporti i Tiranës. Mbërritja në Barcelonë në […]

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI

399€ / Per person

 • 5 Dite
 • DUBAI&ABU DHABI

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI —✈️DATAT E NISJES✈️— 📅 Nisja: 13/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 17/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 20/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 24/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 1/11/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 5/11/2022 – 439€/P 📅 Nisja: 8/11/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 12/11/2022 – 439€/P   PROGRAMI ME 5 DITE DETAJET E TURIT PROGRAMI ME 5 DITE […]

STAMBOLL ME AVION, 4 DITË €249

246 €€ / Per person

 • 4Dite
 • STAMBOLL

🕌𝐒𝐭𝐚𝐦𝐛𝐨𝐥𝐥💖𝐌𝐄 𝐆𝐔𝐈𝐃𝐄 💖 🧡4 Dite (3 nete)➡️ Hotel Emin 3* 249 € ; Grand Emin 3* 259€ *Itinerari i fluturimeve për nisje ditën e enjte dhe kthimi ditën e diel, me kompaninë Air Albania: Tiranë-Stamboll 16:35 – 19:15  Stamboll-Tiranë 00:55 – 01:35 (+1 ditë) *Itinerari i fluturimeve për nisje ditën e premte dhe kthimi ditën […]

SELANIK, 3 DITE €119

119€ / Per person

SELANIK, 3 DITE €119 SELANIK – KASTORIA 26-28, 27-29 Nentor 23-25 Dhjetor  Program DITA E PARE – Nisja nga Tirana në oren 5.00 – Nisja nga Elbasani ne oren 05:30 Pushime gjate rruges. Akomodimi ne hotel ne Selanik. Pasdite shetitje ne qender te qytetit per te vizituar Kullen e Bardhe, Sheshin Aristotel, Rotonda dhe atraksione […]

DUBROVNIK – KOTOR, 3 DITË €119

119€ / Per person

DUBROVNIK – KOTOR, 3 DITË €119 ·         DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR ► 30 Shtator – 2 Tetor Carine Hotel Delfin 4* €119 (All Inclusive) ►7-9 Tetor Carine Hotel Delfin 4* €119 (All Inclusive) Palmon Bay Resort & SPA €119 (Mengjes + Darke) ►14-16, 21-23, 28-30 Tetor. Palmon Bay Resort & SPA €119 (Mengjes + […]

UDHËTIM NË STAMBOLL ME AIR ALBANIA

259€ / Per person

UDHËTIM NË STAMBOLL ME AIR ALBANIA 3 dite 2 nete DATAT E NISJEVE CMIMI REZERVO Nisja: 06-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 06-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 07-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 08-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 13-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 14-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 15-10-2022 Cmimi 259 € Nisja: 20-10-2022 Cmimi 259 € […]

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 259 €

259€ / Per person

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 3Dite 2 Nete Nisja: 01-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 06-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 07-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 08-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 13-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 14-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 15-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 20-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 21-10-2022 Çmimi  259 € Nisja: 22-10-2022 […]

BARCELONA ME AVION, 4 DITË 399€

399€ / Per person

BARCELONA ME AVION, 4 DITË 399€ ► 14 Tetor Cmimi : 399€/Person ► 27 Nentor  Cmimi : 449€/Person      Programi Dita e Parë Takimi në aeroportin e Tiranës me shoqëruesin në orën 09:50, 2 orë përpara fluturimit. Fluturimi direkt Tiranë – Barcelonë. Nisja në orën 11:50 nga aeroporti i Tiranës. Mbërritja në Barcelonë në […]

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI

399€ / Per person

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI —✈️DATAT E NISJES✈️— 📅 Nisja: 13/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 17/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 20/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 24/10/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 1/11/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 5/11/2022 – 439€/P 📅 Nisja: 8/11/2022 – 399€/P 📅 Nisja: 12/11/2022 – 439€/P   PROGRAMI ME 5 DITE DETAJET E TURIT PROGRAMI ME 5 DITE […]

STAMBOLL ME AVION, 4 DITË €249

246 €€ / Per person

🕌𝐒𝐭𝐚𝐦𝐛𝐨𝐥𝐥💖𝐌𝐄 𝐆𝐔𝐈𝐃𝐄 💖 🧡4 Dite (3 nete)➡️ Hotel Emin 3* 249 € ; Grand Emin 3* 259€ *Itinerari i fluturimeve për nisje ditën e enjte dhe kthimi ditën e diel, me kompaninë Air Albania: Tiranë-Stamboll 16:35 – 19:15  Stamboll-Tiranë 00:55 – 01:35 (+1 ditë) *Itinerari i fluturimeve për nisje ditën e premte dhe kthimi ditën […]