UDHETIME INDIVIDUALE

😍Udhetime individuale duke filluar nga 89€/P😍 🤓AMSTERDAM 220€, 3 Dite 📅1 Prill nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓STAMBOLL 155€, 3 Dite 📅16 Shkurt nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓BUDAPEST 88€, 2 Nete 📅9 PRILL nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓VJENA 160€, 5 Dite 📅19 Shkurt nga Ohri 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓ROMA 155€, 3 Dite 📅5 Mars nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓MILANO 165€, 3 Dite 📅9 Mars nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓PARIS 175€, 4 Dite 📅17 Mars nga Shkupi 🏨HOTEL +🥪 MENGJES *******************************
🤓CAPPADOCIA 210€, 4 Dite 📅23 Shkurt nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓FIRENZE 175€, 3 Dite 📅20 Mars nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓VENECIA 175€, 3 Dite 📅20 Shkurt nga Tirana 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓BERLIN 139€, 5 Dite 📅24 Shkurt nga Podgorica 🏨HOTEL + 🥪MENGJES ******************************* 🤓STOCKHOLM 115€, 4 Dite 📅1 Mars nga Podgorica 🏨HOTEL + 🥪MENGJES 🌞Info: Udhetimi esht individual (Pa Guid /Shoqerues) 📌KUJDES📌 🕒Ofera esht momentale dhe cmimet varen nga disponibiliteti i vendeve ne avion dhe ne hotel🛎 👉Per me shume informacion na kontaktoni ne: 0698088855 🖥️Skype –KINGS TRAVEL 📬email –Kingstravel.al@gmail.com 💶Per pagesen mund te vini pran zyrave tona 💶Neprmjet bankesCREDINS 💶Tirana Bank 💶Nepermjet WESTER UNION
5/5

Leave a Comment

Your email address will not be published. All fields are required.