Showing 1-6 of 20 Results

UDHËTIM NË STAMBOLL 4 DITË €219

€219 / Per person

 • 4 Dite
 • Stamboll

VIZITOHET: STAMBOLL DATA E UDHETIMIT: NISJET : 3-6 , 17-20 , 24-27 QERSHOR   DITA E PARË: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 09.20 te mengjesit. Mberritja në Stamboll në 12.00. Nisja me Autobus për Shopping ne qender […]

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐ Canj — 3 Ditë (2 Netë) FULL BOARD

€79 / Per person

 • 3 Dite
 • BUDVA

3 DITE PLAZH FULL BOARD E NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor . Akomodimi […]

PLAZH NË CANJ, BUDVA — 8 Ditë (7 Netë) Full Board

€219 / Per person

 • 8 DITE
 • BUDVA

Programi 🔹8 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT ➡ Nisje 20, 27 Qershor / 4, 11, 18, 25 Korrik / 1, 8, 15, 22, 29 Gusht 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit […]

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐, Canj –— 6 Ditë (5 Netë) Full Board

€159 / Per person

 • 6 Dite
 • BUDVA

Programi 🔹6 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT ➡ Nisje 20, 27 Qershor / 4, 11, 18, 25 Korrik / 1, 8, 15, 22, 29 Gusht 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit […]

BUDVA – KOTORR – ULQIN 5 DITË €139

€139 / Per person

 • 5 DITE
 • BUDVA-KOTOR-ULQIN

Programi VIZITOHET: ULQIN – PLOCE – SHEN STEFAN – FLORIDA BEACH – HAWAI BEACH – VALDANOS ► 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €139 / Hotel Laguna 4* €149 ► 5-9, 12-16 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €149 / Hotel Laguna 4* €169 ► 19-23, 26-30 […]

BUDVA – KOTORR – ULQIN 3 DITË €59

€59 / Per person

 • 3 Dite
 • BUDVA-KOTOR-ULQIN

Programi VIZITOHET: ULQIN – PLOCE – SHEN STEFAN – FLORIDA BEACH – HAWAI BEACH – VALDANOS ► 28-30 Maj HOTEL MONTE WIENA 3 * €59 ► 4-6, 11-13, 18-20, 25-27 Qershor , HOTEL MONTE WIENA 3 * €59 / Hotel Laguna 4* €75 ► 2-4. 9-11 Korrik ,HOTEL MONTE WIENA 3 * €69 / Hotel […]

SARANDË – KSAMIL 3 DITË €59

€59 / Per person

 • 3 dite
 • SARANDE-KSAMIL

Programi VIZITOHET:SARANDE , KSAMIL , KROREZ , PORTO PALERMO , GJIROKASTER 4-6, 11-13, 18-20, 25-27 Qershor , €59 Hotel Vola 3* , €59 Hotel Sunrays 3* , €79 Hotel Mediterrane 4* , 2-4. 9-11 Korrik , €69 Hotel Vola 3* , €69 Hotel Sunrays 3* , €89 Hotel Mediterrane 4* , 16-18, 23-25, 30 Korrik […]

PLAZH NE SARANDE 2 DITË €39

€39 / Per person

 • 2 Dite
 • SARANDE

Programi VIZITOHET:SARANDË, BUTRINT, LËKURËSI, GJIROKASTËR 1-2, 8-9, 15-16 , 22-23, 29-30 Maj €39 Hotel Vola 3* ( 7 Minuta ne kembe larg qendres, 2 minuta larg plazhit ) €39 Hotel Sunrays 3* ( 7 Minuta ne kembe larg qendres ,2 minuta larg plazhit ) €45 Hotel Mediterrane 4* ( 5 Minuta ne kembe larg qendres, […]

PLAZH NË DHËRMI – DRIMADES 2 DITË €45

€45 / Per person

 • 2 Dite
 • DHËRMI – DRIMADES

Programi VIZITOHET: DHERMI – DRIMADES, 15-16 , 22-23 , 29-30 Maj. 01 Nisja nga Tirana oren 06:00 . Nisja nga Durresi ne oren 06:30 . Nisja nga Elbasani ne oren 05:00 . DITA 1: Nisja nga Tirana oren 06:00 . Nisja nga Durresi ne oren 06:30 . Nisja nga Elbasani ne oren 05:00 . Ndalesë […]

DHËRMI- DRIMADHË – JALË 5 DITË €159

€159 / Per person

 • 5 DITE
 • DHËRMI- DRIMADHË – JALË

Programi DHERMI , VLORE , DRYMADES ,JALE , GJIPE , GRAME , KARABURUN . ► 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , €159 ► 5-9, 12-16 Korrik , €169 ► 19-23, 26-30 Korrik , 2-6, 9-13- 16-20 Gusht , €179 ► 23-27 Gusht €169, 01 -Nisja nga Tirana oren 06:00 . -Nisja nga Durresi […]

SARANDË – KSAMIL 5 DITË €129

€129 / Per person

 • 5 DITE
 • SARANDE-KSAMIL

Programi VIZITOHET: SARANDE , KSAMIL , KROREZ , PORTO PALERMO , GJIROKASTER; 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , €129 Hotel Vola 3* , €129 Hotel Sunrays 3* , €149 Hotel Mediterrane 4* , 5-9, 12-16 Korrik , €139 Hotel Vola 3* , €139 Hotel Sunrays 3* , €169 Hotel Mediterrane 4* , 19-23, […]

1 Review

BUDVA – CANJ – KOTOR 42

€42 / Per person

 • 2 days
 • Montenegro

VIZITOJME Budva Kotor Canj Virpazar (lundrim me anije) Ulqin BAr (Tivar).  NISJET ME AUTOBUZ DHE CHECK IN NE HOTEL SI ME POSHTE MUAJI QERSHOR Nisje 12 Qershor ― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 42€ (Dreke + Darke + Mengjes) Nisje 19 Qershor ― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 45€ (Dreke + Darke + Mengjes) […]

BUDVA – KOTORR – ULQIN 2 DITE 45€

€45 / Per Person

 • 2 Dite
 • Montenegro

2 DITE Grup +20 persona Montenegro Programi BUDVA – KOTORR – ULQIN ► 5-6, 12-13, 19-20 , 26-27 Qershor HOTEL ANITA 3* – €45/PERSON HOTEL BRACERA 4* – €59/PERSON (Pishine e brendshme & SPA) HOTEL MONTE WIENA 3* – €45/PERSON HOTEL LAGUNA 4* – €50/PERSON 01 Dita 1: Dita e pare: -Nisja nga Tirana ne […]

1 Review

BUDVA -CANJ – KOTOR 3 DITE

€69 / Per person

 • 3 Dite
 • G87P, Birmingham

BUDVA -CANJ – KOTOR — Hotel Montenegro Canj — 3 Ditë (2 Netë) Full Board ➡ Nisje 11, 18 Qershor VIZITOJME Budva Kotor Cetinje Virpazar Canj .  NISJET ME AUTOBUZ DHE CHECK IN NE HOTEL SI ME POSHTE MUAJI QERSHOR Nisje 11 Qershor ― 3 Dite (2 nete) ― Cmimi 69€ (Dreke + Darke + Mengjes) […]

UDHËTIM NË STAMBOLL, 4 DITË

€219 / Per person

 • 4 Dite
 • Stamboll

  4 Dite Grup +20 Persona Stamboll Programi 01 Dita 1: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Transferta nga aeroporti në Hotel Aspen. Nisja në këmbë me Shoqëruesin për në Pazarin e Vjetër Kapali Carchi. Pazari i Vjetër Kapali Carshi […]

PRANVERË NË DUBAI DHE ABU DHABI

€599 / Per person

 • 5 DITE
 • DUBAI&ABU DHABI

PROGRAMI 01 DITA 1 Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes. Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 . Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. 02 DITA 2: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku […]

UDHËTIM NË STAMBOLL 4 DITË €219

€219 / Per person

VIZITOHET: STAMBOLL DATA E UDHETIMIT: NISJET : 3-6 , 17-20 , 24-27 QERSHOR   DITA E PARË: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 09.20 te mengjesit. Mberritja në Stamboll në 12.00. Nisja me Autobus për Shopping ne qender […]

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐ Canj — 3 Ditë (2 Netë) FULL BOARD

€79 / Per person

3 DITE PLAZH FULL BOARD E NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit te Zi dhe ture neper qytete Budva ishulli Hawai Lundrim me traget ne gjirin e Kotorit Kotor . Akomodimi […]

PLAZH NË CANJ, BUDVA — 8 Ditë (7 Netë) Full Board

€219 / Per person

Programi 🔹8 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT ➡ Nisje 20, 27 Qershor / 4, 11, 18, 25 Korrik / 1, 8, 15, 22, 29 Gusht 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit […]

PLAZH NË CANJ, BUDVA – Hotel MONTENEGRO 4⭐, Canj –— 6 Ditë (5 Netë) Full Board

€159 / Per person

Programi 🔹6 DITE PLAZH FULL BOARD NE MALIN E ZI, NE QYTEZEN E BUKUR TE CANJ ME PLAZH ME GURALECA DHE UJE TE KRISTALT ➡ Nisje 20, 27 Qershor / 4, 11, 18, 25 Korrik / 1, 8, 15, 22, 29 Gusht 🔸Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Malit […]

BUDVA – KOTORR – ULQIN 5 DITË €139

€139 / Per person

Programi VIZITOHET: ULQIN – PLOCE – SHEN STEFAN – FLORIDA BEACH – HAWAI BEACH – VALDANOS ► 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €139 / Hotel Laguna 4* €149 ► 5-9, 12-16 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €149 / Hotel Laguna 4* €169 ► 19-23, 26-30 […]

BUDVA – KOTORR – ULQIN 3 DITË €59

€59 / Per person

Programi VIZITOHET: ULQIN – PLOCE – SHEN STEFAN – FLORIDA BEACH – HAWAI BEACH – VALDANOS ► 28-30 Maj HOTEL MONTE WIENA 3 * €59 ► 4-6, 11-13, 18-20, 25-27 Qershor , HOTEL MONTE WIENA 3 * €59 / Hotel Laguna 4* €75 ► 2-4. 9-11 Korrik ,HOTEL MONTE WIENA 3 * €69 / Hotel […]

SARANDË – KSAMIL 3 DITË €59

€59 / Per person

Programi VIZITOHET:SARANDE , KSAMIL , KROREZ , PORTO PALERMO , GJIROKASTER 4-6, 11-13, 18-20, 25-27 Qershor , €59 Hotel Vola 3* , €59 Hotel Sunrays 3* , €79 Hotel Mediterrane 4* , 2-4. 9-11 Korrik , €69 Hotel Vola 3* , €69 Hotel Sunrays 3* , €89 Hotel Mediterrane 4* , 16-18, 23-25, 30 Korrik […]

PLAZH NE SARANDE 2 DITË €39

€39 / Per person

Programi VIZITOHET:SARANDË, BUTRINT, LËKURËSI, GJIROKASTËR 1-2, 8-9, 15-16 , 22-23, 29-30 Maj €39 Hotel Vola 3* ( 7 Minuta ne kembe larg qendres, 2 minuta larg plazhit ) €39 Hotel Sunrays 3* ( 7 Minuta ne kembe larg qendres ,2 minuta larg plazhit ) €45 Hotel Mediterrane 4* ( 5 Minuta ne kembe larg qendres, […]

PLAZH NË DHËRMI – DRIMADES 2 DITË €45

€45 / Per person

Programi VIZITOHET: DHERMI – DRIMADES, 15-16 , 22-23 , 29-30 Maj. 01 Nisja nga Tirana oren 06:00 . Nisja nga Durresi ne oren 06:30 . Nisja nga Elbasani ne oren 05:00 . DITA 1: Nisja nga Tirana oren 06:00 . Nisja nga Durresi ne oren 06:30 . Nisja nga Elbasani ne oren 05:00 . Ndalesë […]

DHËRMI- DRIMADHË – JALË 5 DITË €159

€159 / Per person

Programi DHERMI , VLORE , DRYMADES ,JALE , GJIPE , GRAME , KARABURUN . ► 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , €159 ► 5-9, 12-16 Korrik , €169 ► 19-23, 26-30 Korrik , 2-6, 9-13- 16-20 Gusht , €179 ► 23-27 Gusht €169, 01 -Nisja nga Tirana oren 06:00 . -Nisja nga Durresi […]

SARANDË – KSAMIL 5 DITË €129

€129 / Per person

Programi VIZITOHET: SARANDE , KSAMIL , KROREZ , PORTO PALERMO , GJIROKASTER; 21-25 , 28 Qershor – 2 Korrik , €129 Hotel Vola 3* , €129 Hotel Sunrays 3* , €149 Hotel Mediterrane 4* , 5-9, 12-16 Korrik , €139 Hotel Vola 3* , €139 Hotel Sunrays 3* , €169 Hotel Mediterrane 4* , 19-23, […]

1 Review

BUDVA – CANJ – KOTOR 42

€42 / Per person

VIZITOJME Budva Kotor Canj Virpazar (lundrim me anije) Ulqin BAr (Tivar).  NISJET ME AUTOBUZ DHE CHECK IN NE HOTEL SI ME POSHTE MUAJI QERSHOR Nisje 12 Qershor ― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 42€ (Dreke + Darke + Mengjes) Nisje 19 Qershor ― 2 Dite (1 nate) ― Cmimi 45€ (Dreke + Darke + Mengjes) […]

BUDVA – KOTORR – ULQIN 2 DITE 45€

€45 / Per Person

2 DITE Grup +20 persona Montenegro Programi BUDVA – KOTORR – ULQIN ► 5-6, 12-13, 19-20 , 26-27 Qershor HOTEL ANITA 3* – €45/PERSON HOTEL BRACERA 4* – €59/PERSON (Pishine e brendshme & SPA) HOTEL MONTE WIENA 3* – €45/PERSON HOTEL LAGUNA 4* – €50/PERSON 01 Dita 1: Dita e pare: -Nisja nga Tirana ne […]

1 Review

BUDVA -CANJ – KOTOR 3 DITE

€69 / Per person

BUDVA -CANJ – KOTOR — Hotel Montenegro Canj — 3 Ditë (2 Netë) Full Board ➡ Nisje 11, 18 Qershor VIZITOJME Budva Kotor Cetinje Virpazar Canj .  NISJET ME AUTOBUZ DHE CHECK IN NE HOTEL SI ME POSHTE MUAJI QERSHOR Nisje 11 Qershor ― 3 Dite (2 nete) ― Cmimi 69€ (Dreke + Darke + Mengjes) […]

UDHËTIM NË STAMBOLL, 4 DITË

€219 / Per person

  4 Dite Grup +20 Persona Stamboll Programi 01 Dita 1: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Transferta nga aeroporti në Hotel Aspen. Nisja në këmbë me Shoqëruesin për në Pazarin e Vjetër Kapali Carchi. Pazari i Vjetër Kapali Carshi […]

PRANVERË NË DUBAI DHE ABU DHABI

€599 / Per person

PROGRAMI 01 DITA 1 Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes. Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 . Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. 02 DITA 2: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku […]