Showing 19 results.Showing 100001-200000 results out of 19 results.

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€

€99 / Per person

 • 3 DITE
 • DUBROVNIK - BUDVA - KOTORR

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€            DATAT E UDHETIMIT 5-7, 6-8, 12-14, 18-20, 25-27 MARS 1-3, 8-9, 16-18, 23-25, 30 PRILL – 1 MAJ 1-3 MAJ TELEFONO +355698088855 Dita e Parë Nisja nga Tirana në orën 05:00. Nisja nga Durresi në orën 04:15.(Pagese extra €6/personi) Nisja nga Elbasan  në orën 04:15.(Pagese extra […]

 18,007 total views,  22 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 6 DITË

€399€ / Per person

 • 6 Dite
 • Ishujt Greke

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Jashtme-Cmimi 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën […]

 18,291 total views,  22 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 5 DITË

€339 / Per person

 • 5 Dite
 • Ishujt Greke

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 339€ 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Jashtme -Cmimi 389€   DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. […]

 8,986 total views,  22 views today

UDHËTIM NË STAMBOLL 4 DITË 229€

€229 / Per person

 • 4 DITE
 • STAMBOLL

UDHËTIM NË STAMBOLL 4 DITË  229€ DATA E UDHETIMIT: ►7-10PRILL •Emin 3*229 €  •Grand Emin 3* 239€ ►14-17PRILL  •Emin 3*229 €  •Grand Emin 3* 239€ ►21-24PRILL    •Emin 3*229 € •Grand Emin 3* 239€ ►22-25PRILL    •Emin 3*229 •Grand Emin 3* 239€ ►28PRILL-1 MAJ •Emin 3*229 €  •Grand Emin 3* 239€ ►29PRILL-2 MAJ •Emin 3*229€ […]

 20,078 total views,  22 views today

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€

€399 / Per person

 • 5 DITE
 • ABU DHABI

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€            —✈️MUAJI MAJI✈️— 📅Nisje  2 MAJI― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 469€ 📅Nisje 6 MAJI― 6 Dite (5 nete) ― Cmimi 499€ 📅Nisje 9 MAJI― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 469€ 📅Nisje 13 MAJI― 6 Dite (5 nete) ― Cmimi 439€ 📅Nisje […]

 20,663 total views,  22 views today

STAMBOLL 99 €

€99 / Per person

 • 4 DITE
 • STAMBOLL

—🚌DATAT E UDHETIMIT🚌— ► 5-8, 11-14, 17-20, 24-27 31 MARS – 3 PRILL ► 7-10, 14-17, 21-24, 28 PRILL- 1 MAJ ► HOTEL EMIN   99€ ► HOTEL GRAND EMIN  109€   ►Dita e Parë: -Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes). -Nisja nga Durresi ne oren 18:00, (1 dite para […]

 11,128 total views,  23 views today

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€

€599 / Per person

 • 5 DITE
 • DUBAI

VJESHTË NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€ DETAJET E TURIT   MUAJ SHKURT 📅Nisja: 09 SHKURT― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€  📅Nisja: 12SHKURT ― 5 Dite (4 nete)Shën Valentin ― Cmimi 649€ 📅Nisja:16 Shkurt― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisja:23 Shkurt― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ MUAJ MARS 📅Nisja:2 […]

 31,927 total views,  23 views today

STAMBOLL 4 DITE 199 € (ME AIR ALBANIA)

€199 / Per person

 • 4 DITE
 • STAMBOLL

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️—   📅Nisje 24 Shkurt ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 209€  📅Nisje 17 Mars ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 209€  📅Nisje 2 Prill ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 199€  📅Nisje 9 Prill ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 199€  📅Nisje 16 Prill ― 4 Dite (3 […]

 9,708 total views,  23 views today

STAMBOLL 3 DITE 209€

€209 / Per person

 • 3 DITE
 • STAMBOLL

DATAT E UDHETIMIT Nisja:22 Mars Çmimi per Person 209€ Nisja: 23 Mars Çmimi per Person 209€ Nisja: 1 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja: 2 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja: 8 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja:7 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja:15 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja: 21 Prill Çmimi per Person […]

 18,229 total views,  24 views today

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€

€99 / Per person

DUBROVNIK-BUDVA–KOTORR 3 DITË 99€            DATAT E UDHETIMIT 5-7, 6-8, 12-14, 18-20, 25-27 MARS 1-3, 8-9, 16-18, 23-25, 30 PRILL – 1 MAJ 1-3 MAJ TELEFONO +355698088855 Dita e Parë Nisja nga Tirana në orën 05:00. Nisja nga Durresi në orën 04:15.(Pagese extra €6/personi) Nisja nga Elbasan  në orën 04:15.(Pagese extra […]

 18,007 total views,  22 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 6 DITË

€399€ / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 399€ 📅Nisje 24 Prill -Kabine e Jashtme-Cmimi 499€ DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën […]

 18,291 total views,  22 views today

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 5 DITË

€339 / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️— 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Brendshme-Cmimi 339€ 📅Nisje 28 Prill -Kabine e Jashtme -Cmimi 389€   DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. […]

 8,986 total views,  22 views today

UDHËTIM NË STAMBOLL 4 DITË 229€

€229 / Per person

UDHËTIM NË STAMBOLL 4 DITË  229€ DATA E UDHETIMIT: ►7-10PRILL •Emin 3*229 €  •Grand Emin 3* 239€ ►14-17PRILL  •Emin 3*229 €  •Grand Emin 3* 239€ ►21-24PRILL    •Emin 3*229 € •Grand Emin 3* 239€ ►22-25PRILL    •Emin 3*229 •Grand Emin 3* 239€ ►28PRILL-1 MAJ •Emin 3*229 €  •Grand Emin 3* 239€ ►29PRILL-2 MAJ •Emin 3*229€ […]

 20,078 total views,  22 views today

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€

€399 / Per person

PUSHIME NE ABU DHABI & DUBAI 399€            —✈️MUAJI MAJI✈️— 📅Nisje  2 MAJI― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 469€ 📅Nisje 6 MAJI― 6 Dite (5 nete) ― Cmimi 499€ 📅Nisje 9 MAJI― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 469€ 📅Nisje 13 MAJI― 6 Dite (5 nete) ― Cmimi 439€ 📅Nisje […]

 20,663 total views,  22 views today

STAMBOLL 99 €

€99 / Per person

—🚌DATAT E UDHETIMIT🚌— ► 5-8, 11-14, 17-20, 24-27 31 MARS – 3 PRILL ► 7-10, 14-17, 21-24, 28 PRILL- 1 MAJ ► HOTEL EMIN   99€ ► HOTEL GRAND EMIN  109€   ►Dita e Parë: -Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes). -Nisja nga Durresi ne oren 18:00, (1 dite para […]

 11,128 total views,  23 views today

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€

€599 / Per person

VJESHTË NË DUBAI DHE ABU DHABI 599€ DETAJET E TURIT   MUAJ SHKURT 📅Nisja: 09 SHKURT― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€  📅Nisja: 12SHKURT ― 5 Dite (4 nete)Shën Valentin ― Cmimi 649€ 📅Nisja:16 Shkurt― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ 📅Nisja:23 Shkurt― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 599€ MUAJ MARS 📅Nisja:2 […]

 31,927 total views,  23 views today

STAMBOLL 4 DITE 199 € (ME AIR ALBANIA)

€199 / Per person

—✈️DATAT E UDHETIMEVE✈️—   📅Nisje 24 Shkurt ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 209€  📅Nisje 17 Mars ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 209€  📅Nisje 2 Prill ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 199€  📅Nisje 9 Prill ― 4 Dite (3 nete) ― Cmimi 199€  📅Nisje 16 Prill ― 4 Dite (3 […]

 9,708 total views,  23 views today

STAMBOLL 3 DITE 209€

€209 / Per person

DATAT E UDHETIMIT Nisja:22 Mars Çmimi per Person 209€ Nisja: 23 Mars Çmimi per Person 209€ Nisja: 1 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja: 2 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja: 8 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja:7 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja:15 Prill Çmimi per Person 209€ Nisja: 21 Prill Çmimi per Person […]

 18,229 total views,  24 views today