UDHËTIM NË VJENË 4-DITË -399 €/P
Nisja:15 Shkurt -339 €/P

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Prishtinë – Vjenë. Nisja më 08.20 – Mbrritje në Vjenë më 10.05. Vizite ne qender te qytetit.  Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Prishtinë. Nisja më 06:00 – Mberritje ne Prishtine në 07:45.

Transferta me autobus nga Tirana vajtje – ardhje drejt Aeroportit të Prishtinès ofrohet nga agjensia.

Pagesa përfshin:

  1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
  2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
  3. Akomodim në hotel me 3 yje,
  4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
  5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20cm.

(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

(Nuk perfshihen bagazhe extra ne cmim)

Në pagesë nuk janë përfshirë:

Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kujdes:

  1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
  2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
  3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

Loading

©2017-2023 KINGS TRAVEL