Nisja: 02-07-2023 499 Kabine e Brendshme2 Korrik Nisja: 09-07-2023 559 Kabine e Brendshme9 Korrik DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Mbrritja në Mykonos në orën […]
Nisja: 29-06-2023 419€/p Kabine e Brendshme29 Qershor Nisja: 06-07-2023 469€/p Kabine e Brendshme6 Korrik DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja […]

©2017-2023 KINGS TRAVEL