5 Ditë plazh në Rivieren e Dubrovnikut Ekskursione cdo dite ne: ** Capakabana ** Dubrovniku i vjeter ** lundrim me anije ne 3 ishujt e Dubrovnikut ** Cavtat ** Mlini ** Kotor ▶▶▶▶◀◀◀◀ DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN HOTEL SI ME POSHTE: MUAJI KORRIK Nisje 26 Korrik — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 399€ MUAJI […]
Plazh në CANJ – BUDVA – KOTOR Ekskursione te ndryshme cdo dite per te vizituar plazhe te ndryshme te Rivieres Malazeze & Rivieres Kroate ** Kotor ** Budva ** Plazhi Mbretereshes ** Ishuli Hawai DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN HOTEL SI ME POSHTE: MUAJI QERSHORNisje 17 Qershor — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi […]
6 Dite Plazh në Carine Hotel  Kumbor 4 Yje superior, buze plazhit Ekskursione të ndryshme cdo ditë për të vizituar si: ** Kotor ** Porto Montenegro ** Dubrovnik MUAJI QERSHOR Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 595 € MUAJI KORRIK Nisje 1 Korrik — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 595 € Nisje 6 […]
Plazh ne CANJ ne hotel MONTE MARE 4 YJE (vija e dyte te plazhit) Ekskursione te ndryshme cdo dite per te vizituar plazhe te ndryshme te Rivieres Malazeze. ** Budva ** Dubrovnik ** Kotor ** Ploce ** Plazhi Mbretereshes ** Ishulli Hawai . MUAJI QERSHOR Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 399€ […]
6 Dite Plazh në Carine Hotel PARK 4 Yje (ish Iberostar), buze plazhit Ekskursione të ndryshme cdo ditë për të vizituar si: ** Kotor ** Porto Montenegro ** Dubrovnik MUAJI QERSHOR Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 499 € MUAJI KORRIK Nisje 1 Korrik — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 499 € Nisje […]

©2017-2023 KINGS TRAVEL