Plazh në CANJ – BUDVA – KOTOR – 5 Ditë (4 Netë)

????Plazh në CANJ – BUDVA – KOTOR

????Ekskursione te ndryshme cdo dite per te vizituar plazhe te ndryshme te Rivieres Malazeze & Rivieres Kroate
** Kotor
** Budva
** Plazhi Mbretereshes
** Ishuli Hawai
▶▶▶▶◀◀◀◀
DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN HOTEL SI ME POSHTE:
MUAJI QERSHORNisje 17 Qershor — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 299 €Nisje 21 Qershor — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 299 €Nisje 25 Qershor — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 319 €

Nisje 29 Qershor — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 319 €

MUAJI KORRIK

Nisje 3 Korrik — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 339 €

Nisje 7 Korrik — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 339 €

Nisje 11 Korrik — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 15 Korrik — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 19 Korrik — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 23 Korrik — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 27 Korrik — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

MUAJI GUSHT

Nisje 1 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 5 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 9 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 13 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 17 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 21 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 25 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

Nisje 29 Gusht — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 359 €

MUAJI SHTATOR

Nisje 3 Shtator — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 319 €

Nisje 7 Shtator — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi 299 €


⭐⭐
Akomodimi në hotel Montenegro 4 Yje ne Canj, buze plazhit!

PROGRAMI I DETAJUAR

DITA 1: Plazh në CANJ

-Nisja nga Tirana në orën 6:00.
-Nisja nga Durresi në orën 5:00.
-Nisja nga Shkodra në orën 7:30
në drejtim të Malit te Zi duke kaluar nga pika kufitare e Muriqanit.
Ndalesë për kafen e mëngjesit pak km pasi të kalojmë doganën dhe më pas vazhdimi udhëtimit për në Canj, në qytezen bregdetare të Malit te Zi.
Plazhi i Canj-it është perla e Rivieres Malazeze. Me një plazh me guraleca dhe ujin e kristalt ngjyre blu të thellë, Canji të ngjason me plazhet e bukura të Jugut tonë si Jal dhe Himar. Një lum që buron nga malet përball depërton në det duke e ndarë në 2 gjysma dhe gjëlberimi rrethuese i jep me shumë bukuri natyres së qytezës Canj.
Akomodimi në hotel dhe kohë e lirë për plazh.
Darka në restorantin e hotelit.

 

DITA 2: Plazh në Canj ose në Plazhin e Mbretëreshës

Kohë e lirë për plazh në detin e kristalt.

*OPSIONALE:  Plazhi i Mbretëreshës, i cili mund të arrihet vetëm ma varka dhe kushton 5€.  Varkat nisen cdo 30 minuta nga moli i Canjit
Plazhi i mbretëreshës në Canj, është një gji i virgjër me një bukuri të rrallë, një plazh unikal i Rivierës Malazeze që duhet të vizitohet nga ju.
Në mbrëmje mund të shëtisni në bulevardin buze detit të Canj duke frekuentuar lokalet dhe baret e zonës.
Për rezervimin e varkave, guida do të jetë në dispozicionin tuaj.

 

DITA 3: Plazh në Canj ose Ekskursion në Budva – ishulli Hawai.

Kohë e lirë për plazh në Canj në detin e kristalt.

*Ekskursion: Vizitë në Budva dhe Plazh në ishullin Hawau. (Transporti Canj – Budva – Canj i përfshirë në cmim).
Pas mëngjesit në hotel do të udhëtojmë drejt Budvas, qyteti më i kërkuar turistik i bregdetit të Malit të Zi, ku nga bulevardi Slovenska Plaza lundrojmë për në ishulli Shen Nikolla (trageti ekstra pagesë 5 euro vajtije – ardhje), i cilësuar ndryshe edhe si Ishulli “HAWAI”.
Kohë e lirë për plazh në ishull.
Pas kohës së plazhit kthimi në Budva ku vizitojmë Kalanë, Qytetit e Vjetër  dhe Portin e Jahteve.
Pas vizitës në Budva kthimi në hotel.
Darka në restorantin e hotelit.

 

DITA 4:Plazh në Canj dhe Ekskursion në Kotor

Kohe e lire per plazh ne Canj ne detin e kristalt.

*Ekskursion: Vizitë në Kotor pasdite. (Transporti i përfshirë në cmim).
Pas dreke rreth orës 15:00 udhëtojmë drejt qytetit të Kotorit. Në shoqërinë e guidës vizitojmë kalanë trekëndore të Kotorit, duke përshkruar qytetin e vjetër. Do të sodisim shtëpi të ndryshme në brëndësi të kalasë me stema familjesh feduale të gdhendura në portat e tyre, dhe katedralen e bukur të Kotorit.  Shëtitjen në qytetin e vjetër e vazhdojmë duke ecur mbi muret e kalase ose duke u ngjitur në shtegun që të drejton në majen më të lartë të Kalase ku ndodhet citadela, pallati mbreteror i sunduesëve të Kotorit (nder të përmendim edhe mbretëreshën ilira Teuta).
Sipas dëshirës së grupit mund të organizojmë shëtitje me varka në gjirin e Kotorit.
Pas vizitës në Kotor kthimi në hotel.
Darka në restorantin e hotelit.

 

DITA 5: Plazh në CANJ

Kohë e lirë për plazh në Canj deri në orën 15:00.
Nisja më pas për në Shkodër, Tiranë, Durrës.

 

NË ÇMIM PËRFSHIHET

1. Akomodimin për 4 netë në hotel Montenegro Canj 4 Yje
2. Shërbimi mëngjesit bufe
3. Shërbimi darkës bufe
3. Përdorimi i pishinës së jashtme të hotelit
4. Transporti në Canj, Budva, Kotor sipas programit
5. Asistenca nga guida për ekskursionet

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET

a. Drekat
b. Shezllonet e plazhit
c. Ekskursionet Opsionale me anije (në ishullin Hawai & plazhin e Mbretëreshës)
d. Taksa turistike 1,5 euro personi

SHENIME:

Duhet të dini se:
????????????
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë ose kartë Identitetit me vlefshmëri minimumi 3 muaj.
➤Per tu bere pjesemarres ne ekskursionin e Dubrovnik, ju nevojitet pasaporte me vlefshmëri minimumi 6 muaj.
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 11.99 vjeç per akomodim me 2 te rritur ne dhome përfitojnë 30% ulje
——————————————————
EKSKURSIONET
➤ 
Për realizimin e ekskursioneve duhet plotësohet një minimum për 25 persona për realizimin e tyre
——————————————————
INFORMACIONE
► Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person.
► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar.
► Nëse shtrati për personin e tretë/katërt nuk do jetë standart, atëherë do jetë sofa bed (shtrat i shtuar në dhomë).
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, skadenca e mjetit identifikues, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë e njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar në gjuhën angleze.
►Ekziston mundësia që disa nga përmbajtjet e hotelit/udhëtimit të mos jenë aktualisht në funksion për shkak të rrethanave objektive, të cilat operatori nuk mund të ndikojë.
► Cmimet dhe disponueshmeria e muzeumeve, ekskursioneve dhe cdo aktivitet tjeter lokal mund te ndryshojne dhe jane pergjegjesi e vete Operatoreve Lokale qe mundesojne keto shitje.

Per cdo ndryshim ne lidhje me keto aktivitete, klienti lajmerohet perpara kryerjes se sherbimit.

Loading

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. You are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

©2017-2023 KINGS TRAVEL