DATAT E UDHETIMEVE :    Nisja nga Tirana ne oren 23:00 ne darke nje dite para dates se nisjes, PER DATAT ME POSHTE.   KORRIK: 25-30, 30 – 04 GUSHT €389 HOTEL IKAROS , €435 HOTEL ALEXANDER THE GREAT , GUSHT: 04-09, 09-14, 14-19, €389 HOTEL IKAROS , €435 HOTEL ALEXANDER THE GREAT , GUSHT: […]
5 Ditë plazh në Rivieren e Dubrovnikut Ekskursione cdo dite ne: ** Capakabana ** Dubrovniku i vjeter ** lundrim me anije ne 3 ishujt e Dubrovnikut ** Cavtat ** Mlini ** Kotor ▶▶▶▶◀◀◀◀ DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN HOTEL SI ME POSHTE: MUAJI KORRIK Nisje 26 Korrik — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 399€ MUAJI […]
  NISJA MBERRITJA TIRANE-KORFUZ 22:00 (1 Dite para) 10:00 KORFUZ-TIRANE 11:30 Paradite 20:00 DETAJE RRETH HOTELEVE CORFU BELVEDERE MESSONGHI BEACH ALL INCLUSIVE ALL INCLUSIVE Buze Detit Buze Detit Sugjeruar Sugjeruar Hotel Familjar Hotel Familjar Shezllona te perfshire Aquapark   KORFUZ 5 DITE ALL INCLUSIVE Nisje Cdo te Premte 30.Qershor CORFU BELVEDERE 329 € 7.Korrik CORFU […]
Plazh në CANJ – BUDVA – KOTOR Ekskursione te ndryshme cdo dite per te vizituar plazhe te ndryshme te Rivieres Malazeze & Rivieres Kroate ** Kotor ** Budva ** Plazhi Mbretereshes ** Ishuli Hawai DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN HOTEL SI ME POSHTE: MUAJI QERSHORNisje 17 Qershor — 5 Ditë (4 Netë) — Çmimi […]
6 Dite Plazh në Carine Hotel  Kumbor 4 Yje superior, buze plazhit Ekskursione të ndryshme cdo ditë për të vizituar si: ** Kotor ** Porto Montenegro ** Dubrovnik MUAJI QERSHOR Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 595 € MUAJI KORRIK Nisje 1 Korrik — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 595 € Nisje 6 […]
Plazh ne CANJ ne hotel MONTE MARE 4 YJE (vija e dyte te plazhit) Ekskursione te ndryshme cdo dite per te vizituar plazhe te ndryshme te Rivieres Malazeze. ** Budva ** Dubrovnik ** Kotor ** Ploce ** Plazhi Mbretereshes ** Ishulli Hawai . MUAJI QERSHOR Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 399€ […]
6 Dite Plazh në Carine Hotel PARK 4 Yje (ish Iberostar), buze plazhit Ekskursione të ndryshme cdo ditë për të vizituar si: ** Kotor ** Porto Montenegro ** Dubrovnik MUAJI QERSHOR Nisje 26 Qershor — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 499 € MUAJI KORRIK Nisje 1 Korrik — 6 Dite (5 Nete) — Cmimi 499 € Nisje […]
Nisja: 02-07-2023 499 Kabine e Brendshme2 Korrik Nisja: 09-07-2023 559 Kabine e Brendshme9 Korrik DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Mbrritja në Mykonos në orën […]
Nisja: 29-06-2023 419€/p Kabine e Brendshme29 Qershor Nisja: 06-07-2023 469€/p Kabine e Brendshme6 Korrik DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja […]

©2017-2023 KINGS TRAVEL