5 Ditë plazh në Rivieren e Dubrovnikut Ekskursione cdo dite ne: ** Capakabana ** Dubrovniku i vjeter ** lundrim me anije ne 3 ishujt e Dubrovnikut ** Cavtat ** Mlini ** Kotor ▶▶▶▶◀◀◀◀ DATAT E NISJEVE DHE CHECK IN HOTEL SI ME POSHTE: MUAJI KORRIK Nisje 26 Korrik — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 399€ MUAJI […]

©2017-2023 KINGS TRAVEL