DUBAI 5 DITE 199€ OFERTE MOMENTALE ❌Paguaj 50% per rezervim❌ ——- Datat e udhetimit: 27 SHTATOR-1 TETOR ➡Ne cmim perfshihen: ✅Fluturimi vajtje ardhje ✅Akomodimi ne hotel 4* ✅Mengjeset ✅Bagazhi (cante shpine) 10 Kg. Per data te tjera na kontaktoni: ☎+355696088856 ☎+355698088854 ——————– #KingsTravel King’s Travel Per me shume informacion na kontaktoni ne: Skype –KINGS TRAVEL […]
OFERTE MOMENTALE ——- Datat e udhetimit: 15-20 Korrik ➡Ne cmim perfshihen: ✅FluturimiVajtje Ardhje nga Tirana ✅Akomodimi ne hotel ✅Mengjeset ✅Bagazhi (cante shpine) 10 Kg. Per data te tjera na kontaktoni: +355696088856 —————————— #KingsTravel King’s Travel Per me shume informacion na kontaktoni ne: ☎0698088854 Skype –KINGS TRAVEL email –Kingstravel.al@gmail.com Adresa : 100 metra nga Kryqezimi 21 […]
Me posht gjeni nje nga ofertat tona per ne costabrava Per paketa te tjera kontaktoni Ne tel ose whatsapp me agjentet tane ????COSTA BRAVA 5 DITE 499€ ????OFERTE MOMENTALE???? ❌Paguaj 50% per rezervim❌ GRAN HOTEL DON JUAN RESORT 499€ HOTEL GHT OASIS PARK & SPA 539€ ——- ????Datat e udhetimit: ???? 14-18 GUSHT ➡Ne cmim […]
???? NICE???? ????Date: 12-16 Korrik — 519€/???????? ❌OFERTE MOMENTALE DHE VENDE TE LIMITUARA❌ ➡Ne cmim perfshihen:⬅ ✅Bileta vajtje-ardhje ✅Akomodimi ne hotel. ✅Mengjeset e perfshira. ✅Cante Shpine 10Kg. ????Per data te tjera na kontaktoni:???? +355696088856 ——————- #KingsTravel King’s Travel ????Per me shume informacion na kontaktoni ne: ☎0696088856 ????Skype –KINGS TRAVEL ????email –Kingstravel.al@gmail.com ????Per pagesen mund te […]

©2017-2023 KINGS TRAVEL