KORFUZ ALL INCLUSIVE Per Data ose HOTELE te tjera Na kontaktoni  Cmimet me posht jan momentale dhe ndryshojne me kalimin e kohes  Me Poshte gjeni disa nga sugjerimet tona↓ Check in: 1 Korrik Check out :5 Korrik Qendrim:4 Nete Belvedere 250‎€/P Ariti Grand Hotel Corfu 420‎€/P Panorama Sidari 340‎€/P Magna Grecia 380‎€/P Labranda Sandy Beach […]
  CMIME MOMENTALE QENDRIM 5 DITE /4 NETE 5 DITE KRIOPIGI 4* CHECK IN MENGJES+DARKE ALL INCLUSIVE 7 KORRIK 225 € 299 € 14 KORRIK 225 € 299 € 21 KORRIK 235 € 310 € 28 KORRIK 235 € 310 € 4 GUSHT  235 € 310 € 11 GUSHT 235 € 310 € 18 GUSHT […]

©2017-2023 KINGS TRAVEL