KORFUZ ALL INCLUSIVE PA TRANSPORT

⛱KORFUZ ALL INCLUSIVE ⛱

Per Data ose HOTELE te tjera Na kontaktoni 
Cmimet me posht jan momentale dhe ndryshojne me kalimin e kohes 

Me Poshte gjeni disa nga sugjerimet tona

????Check in: 1 Korrik
????Check out :5 Korrik
Qendrim:4 Nete
????Belvedere 250‎€/P
????Ariti Grand Hotel Corfu 420‎€/P
????Panorama Sidari 340‎€/P
????Magna Grecia 380‎€/P
????Labranda Sandy Beach Resort 390‎€/P
????Louis Ionian Sun 420‎€/P
????Sentido Apollo-Palace 5* 475
????Aeolos Beach Resort 499‎€/P
????KAIRABA Mythos Palace 520‎€/P
????Aqualand Resort 535‎€/P
????Pelekas Monastery 590‎€/P
????La Grotta Verde 599‎€/P
????MarBella Corfu 979‎€/P

????Capo Di Corfu 1070 ‎€/P
————

Check in: 1 Korrik
Check out :6 Korrik
Qendrim:5 Nete

➡️Belvedere 299€/P
➡️Sunshine Corfu Hotel & Spa 389€€/P
➡️Messonghi Beach Holiday Resort 440€/P
➡️Magna Grecia 470€/P
➡️Amour Holiday Resort 470€/P
➡️Louis Ionian Sun 499€/P
➡️Labranda Sandy Beach Resort 510€/P
➡️Roda Beach Resort & Spa 550€/P
➡️Kairaba Mythos Palace 620€/P
➡️Aeolos Beach Resort 620€/P
➡️Almyros Beach Resort & Spa 699€/P
➡️Kairaba Mythos Palace – Adults Only – All Inclusive 760€/P
➡️Capo Di Corfu 860€/P
➡️MarBella Corfu 999€/P

❌ Transporti individual
#KingsTravel King’s Travel
????Per me shume informacion na kontaktoni ne:
☎+355698088854
☎+355696088856
????Skype –KINGS TRAVEL
????Email –Kingstravel.al@gmail.com
????Per pagesen mund te paraqiteni prane zyrave tona
????Nepermjet Bankes Raiffeisen
????Nepermjet Bankes Credins
????Nepermjet Money Gram, Ria.

Loading

©2017-2023 KINGS TRAVEL