UDHËTIM NË BUDAPEST – 4DITE- 259€

Nisja: 4 Shkurt – 259€/P

Nisja: 10 Mars – 319€/P

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Budapest. Nisja më  07:05 – Mbrritje në Budapest më  08:35. Transfertë për në Szetendre. Vizitë në Szentendre dhe Vishegrad. Kthiminë Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Kisha e Shën Matias, Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi nëHotel. Vizitë në Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela, Fortesa e Peshkatarit dhe Kështjella në Buda.  Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në Qendër Tregtrare. Të lirë deri Pasdite. Transfertë në aeroportin e Budapestit. Fluturimi direkt Budapest – Tiranë. Nisja më 19.30 – Mberritje më 21.00.

 

 

Në pagesën përfshihen:

  1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
  2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
  3. Akomodim në hotel me 3 yje.
  4. Mëngjeset sipas programit
  5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20cm.

(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

  1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
  2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Kujdes:

(Oraret e nisjes dhe mberritjes mund te variojn ne base te orarit te kompanis ajrore.)

Ne cdo rast programi zbatohet i plote.

 

Loading

©2017-2023 KINGS TRAVEL