Telefono +355698088854

Nisja: 24-12-2022 -449€/P

Nisja: 29-12-2022 – 499€/P

DETAJET E TURIT

PROGRAMI 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 07.20. Mbrritja në Pisa më 08.55. Transfertë nga Aeroporti në qytetin e Pizës. Vizitë e shkurtër në Piza. Transferta për në Firence. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:  Mëngjesi në Hotel. Nisja në ora 8.00 për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në Romë. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Fjetje në hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në Aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 08.20. Mbrritja në Tiranë në 09.55.

PROGRAMI PER VITIN E RI

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 07.10. Mbrritja në Pisa më 08.55. Transfertë nga Aeroporti në qytetin e Pizës. Vizitë e shkurtër në Piza. Transferta për në Firence. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:  Mëngjesi në Hotel. Nisja për në San Marino. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në San Marino. Vizitë në San Marino: Kështjella dhe rrugicat karakteristike në San Marino. Kthimi për në Rimini. Vizitë e Monumenteve kryesore në Rimini: Ura Tiberius, Arch Augustus, Sheshi Tre Martiri, Piazza Cavour, Tregu vjetër i peshkut, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja në ora 9.00 për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 4 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në Romë. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Fjetje në hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Shopping. Pasdite, Transfertë për në Aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 21.35. Mbrritja në Tiranë në 23.10.

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Loading

©2017-2023 KINGS TRAVEL