VIZITOHET: KORFUZ – PALEOKASTRITSA
HOTEL 3* OSE 4*

30 Mars – 01 Prill – HOTEL HELLINIS 3* €119 ( DREKA KONSUMOHET TE HOTEL GOLDEN ALEXANDROS )

MAJ: 10-12, 17-19, 24-26 – MESSONGHI BEACH HOLIDAY RESORT 4* – €129

31 MAJ – 02 QERSHOR –  HOTEL HELLINIS 3* €129

BILETA E TRAGETIT IGUMENICE – KORFUZ – IGUMENICE E PERFSHIRE NE CMIM!

DETAJET:

 • Dita e Pare:
  Nisja nga Tirana ne oren 23:30 nje dite para dates se udhetimit.
  Nisja nga Durresi (Stacioni i Trenit dhe Plepat ne oren 00:00 nje dite para dates se udhetimit).
  Në oren 23:00 nje dite para dates se udhetimit, starton udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz.
  Mbërritja në Korfuz rreth orës 12.00 Me pas drejtohemi drejt hotelit. Konsumimi i drekes ne hotel. Kohe e lire ne ambientet e hotelit. Konusmimi darkes ne hotel . Pas darkes qendrim i lire.
 • Dita e Dyte:
  Mengjesi ne hotel . Pas mengjesit vizite ne Paleokastritsa .Rruges ndales ne fabriken e pijeve dhe likereve ” Koum Kouat”.Qendrimi deri ne dreke dhe sipas deshires vizite ne akuariumin & manastirin e Paleokastritses ( Extra 7 Euro ) .
  Kthimi ne hotel . Konsumimi i drekes. Pasdite vizite ne qytetin e vjeter te Korfuzit deri ne mbremje. Darka ne hotel .
 • Dita e Trete: Mengjesi ne hotel . Pas mengjesit nisemi drejt portit te Korfuzit.Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë pasdreke. Mberritja në Shqipëri ne mbremje.
 • Perfshihet:
  Transporti sipas programit
  Akomodimi në hotel 3* ose 4*
  Mëngjesi, dreka, darka
  Guida shoqëruese gjatë udhëtimit
  BILETA E TRAGETIT IGUMENICE – KORFUZ – IGUMENICE
 • Nuk Perfshihet:
  Hyrjet në monumente dhe muzeume.
  TAKSA LOKALE HOTEL 3* €3 DHOMA/NATE
  TAKSA LOKALE HOTEL 4* €7 DHOMA/NATE
  TAKSA LOKALE HOTEL 5* €10 DHOMA/NATE

  • SHENIM

   POLITIKAT E FEMIJEVE
   Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
   • 0-2.99 VJEC FALAS
   • 3-11.99 VJEC 50 % ZBRITJE
   • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

   -AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) PAGUAN 75% ME SHUME.

   -NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

   -PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

   -PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME NE RAST ANULLIMI NGA KLIENTI.

   -AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

   -NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

   -AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

   -PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

   -NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

   – CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.
   EZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, VENDET E TRETA KANE KOSTO 5 EURO/PERSON NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
   TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

    

  • INFORMACION I RENDESISHEM

    

   Taksa e Ambjentit Ditore për akomodim për një (1) natë (jo për 1 person) në hotele në Greqi duke filluar nga 1 Janar 2024.

   Akomodim midis muajve Mars – Tetor

   ▪     Apartament €1.50 apt/nata

   ▪     Hotel 1 & 2 €1.50 dhoma/nata

   ▪     Hotel 3* €3 dhoma/nata

   ▪     Hotel 4* €7 dhoma nata

   ▪     Hotel 5* €10 dhoma/nata

    

   Akomodim midis muajve Nëntor – Shkurt

   ▪     Apartament €0.50 apt/nata

   ▪     Hotel 1 & 2 €0.50 dhoma/nata

   ▪     Hotel 3* €1.50 dhoma/nata

   ▪     Hotel 4* €3 dhoma nata

   ▪     Hotel 5* €4 dhoma/nata

Loading

©2017-2023 KINGS TRAVEL