• All
 • AMALFI
 • DUBAI
 • GREQI
 • HOTELE GREQI
 • KORFUZ
 • KROACI
 • KROCIERE
 • MALI I ZI
 • PUSHIME VERORE 2023
 • PUSHIME VERORE ME AUTOBUS
 • UDHETIME INDIVIDUALE
 • UDHETIME ME GUIDE
 • ZAKYNTHOS

DUBAI INDIVIDUAL

Bianco Olympico Beach Resort ALL INCLUSIVE 6 DITE

PLAZH Ne KORFUZ – Messonghi Beach Holiday Resort 4⭐ – 7 Dite (6 Nete) All Inclusive

Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, Salerno 449€

ZAKYNTHOS 6 DITE ALL INCLUSIVE 389€

DUBROVNIK 5 DITE 399€ 

KORFUZ ALL INCLUSIVE 5 DHE 8 DITE Duke filluar 295 €

6 Dite Plazh ne CANJ – DUBROVNIK – BUDVA – KOTOR HOTEL MONTENEGRO 4*249 € 

6 Dite Plazh në Carine Hotel  Kumbor 595 €

Plazh ne CANJ ne hotel MONTE MARE 4 YJE ALL INCLUSIVE 399€

6 Dite Plazh në Carine Hotel PARK 4*ALL INCLUSIVE 499 €

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË, 6 DITË

©2017-2023 KINGS TRAVEL