Showing 2 results.Showing 1-2 results out of 2 results.

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI,599€

599€ / Per person

  • 5 DITE
  • DUBAI DHE ABU DHABI

— ✈️Datat e Udhetimeve ✈️— 📅Nisja: 14 Dhjetor  – Çmimi 599€ 📅Nisja:  11 Janar   – Çmimi 599€ 📅Nisja:  18 Janar  – Çmimi 599€ 📅Nisja:  25 Janar  – Çmimi 599€ 📅Nisja: 1 Shkurt  – Çmimi 599€ DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes. Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 […]

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI

399€ / Per person

  • 5 Dite
  • DUBAI&ABU DHABI

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI DATAT E UDHETIMEVE Nisja: 30 Janar / 6 Ditë – 499 €/P Nisja: 6 Shkurt / 6 Ditë – 499 €/P Nisja: 11 Shkurt (Shën Valentin) / 5 Ditë – 459 €/P Nisja: 13 Shkurt / 6 Ditë – 479 €/P Nisja: 18 Shkurt / 5 Ditë – 499 […]

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI,599€

599€ / Per person

— ✈️Datat e Udhetimeve ✈️— 📅Nisja: 14 Dhjetor  – Çmimi 599€ 📅Nisja:  11 Janar   – Çmimi 599€ 📅Nisja:  18 Janar  – Çmimi 599€ 📅Nisja:  25 Janar  – Çmimi 599€ 📅Nisja: 1 Shkurt  – Çmimi 599€ DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes. Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 […]

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI

399€ / Per person

UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI DATAT E UDHETIMEVE Nisja: 30 Janar / 6 Ditë – 499 €/P Nisja: 6 Shkurt / 6 Ditë – 499 €/P Nisja: 11 Shkurt (Shën Valentin) / 5 Ditë – 459 €/P Nisja: 13 Shkurt / 6 Ditë – 479 €/P Nisja: 18 Shkurt / 5 Ditë – 499 […]